Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Σε συνάντηση-σταθμό καλεί την Τρίτη τους μετόχους ο Βούρος

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο πρόεδρος του “Θεμελίου 21” με καθαρά ενωτική διάθεση κάλεσε τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ σε μία συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον του συλλόγου.

Η γραπτή δήλωση του Γιάννη Βούρου:

“Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες του πλήρους κατακερματισμού που υφίσταται η ΑΕΚ, σ΄ αυτό το θολό τοπίο της οικονομικής δυσπραγίας που δημιουργήθηκε τα τελευταία χρόνια και εξακολουθεί να κατατρώει τα σωθικά αυτού του ιστορικού σωματείου, ο κίνδυνος της πλήρους απαξίωσης είναι ορατός όσο ποτέ. 

Δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Για την ακρίβεια υπάρχει μόνο μία. 

Η συνάντηση και η τελική απόφαση επίσημης απεμπλοκής ή η συνέχεια μιας νέας, σε υγιή βάση, συνεργασίας των ακρογωνιαίων λίθων και μετόχων Κου Νοτιά, Κου Παππά, Κου Χατζηιωάννου, Κου Γκούμα και βεβαίως του μονίμως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παρόντα, Κου Μελισσανίδη. 

Δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθώ σε ομάδες ή ομαδούλες «συμπαράστασης», δεν χαρακτήρισα ποτέ κάποιον περισσότερο ή λιγότερο Ενωσίτη, δεν είμαι εγώ αυτός που θα κριτικάρει αρνητικά και θα αποκλείσει τον οποιονδήποτε επιθυμεί να δηλώσει «παρών». Όμως, η αγνή μου πρόθεση να προσφέρω στην ομάδα της καρδιάς μου, αυτή που με όπλισε με δύναμη προκειμένου να αγωνιστώ και να πετύχω την ψήφιση του νόμου για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια, μου υπαγορεύει να προσκαλέσω τους προαναφερθέντες σε μια συνάντηση- σταθμό την Τρίτη 6/3/2012 στις 7μμ. 
Αυτή η χημική ένωση με καταλύτη την εγγυήτρια δύναμη του «ΘΕΜΕΛΙΟΥ 21» είναι δυνατόν να προκαλέσει τον αναγεννητικό σπινθήρα και να αποτελέσει την μοναδική βιώσιμη και αξιόπιστη λύση στο χρονίζον πρόβλημα της ΑΕΚ. 

Με εκτίμηση 
Γιάννης Βούρος.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε