Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Σε… τεντωμένο σχοινί ο Παναθηναϊκός – Στάση πληρωμών ενόψει!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο “τριφύλλι” τρέχουν για να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες τους μέχρι τις 31 Μαρτίου, όταν και η ΟΥΕΦΑ θα κάνει νέο έλεγχο στην ΠΑΕ. Ορατός ο κίνδυνος να μην εξασφαλιστεί η αδειοδότηση, ενώ αν μετά το πέρας Μαρτίου δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση, θα υπάρξει στάση πληρωμών στην ΠΑΕ, αφού τα ταμεία είναι άδεια!

Κατέθεσε έφεση ο Παναθηναϊκός – Την Τετάρτη η εκδίκαση

Οι Βγενόπουλος, Πολέμης και Βασιλάκης αποφάσισαν να αποσύρουν τα χρήματα που επρόκειτο να βάλουν, κάτι που έβαλε τεράστιο εμπόδιο στην προσπάθεια των “πρασίνων” για την εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών που υπάρχουν.

Παρά τις συμφωνίες που έγιναν με πιστωτές, εκκρεμούν οι διακανονισμοί οφειλομένων απέναντι στους νυν παίκτες, ενώ υπάρχουν κι άλλες εκκρεμείς υποθέσεις, όπως η οφειλή προς τη Σετούμπαλ για τη μεταγραφή του Ζέκα, που πλέον ελλείψει ρευστού αδυνατεί να καλύψει η ΠΑΕ.

Μετά την παραίτηση του Δημήτρη Γόντικα, η τριάδα των Πέτσου, Στάμου και Χειμάρα θα επιδοθούν σε αγώνα δρόμου για να τακτοποιήσουν όλα αυτά τα ζητήματα που αφορούν σε οφειλές μέχρι το τέλος του 2011.

Σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν μείνει ικανοποιημένη από τα στοιχεία που θα παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός, τότε θα προχωρήσει αυτομάτως στον αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.

Μετά το πέρας Μαρτίου κι εφόσον δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση, θα υπάρξει στάση πληρωμών στην ΠΑΕ, αφού τα ταμεία είναι άδεια.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε