Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε τραγική κατάσταση ο Ντόρσεϊ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Με ένα σοκαριστικό status στο facebook ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού δεν δίστασε μάλιστα να πει δημόσια ότι κλαίει κάθε βράδυ, βιώνοντας ουσιαστικά έναν αληθινό και επαναλαμβανόμενο εφιάλτη.

Η αρχική τοποθέτηση του Τζόϊ Ντόρσεϊ ήταν η εξής: «Η ζωή μου: Κανένας δεν θα μπορούσε να μου πει ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι η ζωή μου θα ήταν τόσο αγχώδης. Θα άφηνα την φήμη, τα λεφτά, τα πάντα για… «Οικογένεια πάλι μαζί», «Οι αγαπημένοι εδώ», «Κάποιον να μιλήσω», «Να ξημερώσει», «FoodStamps» (σ.σ. Υπάρχει ένα φιλαθρωπικό πρόγραμμα στην Αμερική με αυτό το όνομα), «Redlight-Greenlight», «Hiding-Ghost-Skee» (σ.σ. τα δύο τελευταία είναι κάποια παιχνίδια σαν το «κρυφτό» που προφανώς έπαιζε μικρός)».

Αμέσως μια ξαδέρφη του προσπάθησε να τον παρηγορήσει, λέγοντας του ότι μπορεί η οικογένεια τους να έχει σκορπιστεί εδώ κι εκεί, αλλά όσα θέλει ακόμη ισχύουν. Μάταια, όμως. Ο Τζόι συνέχισε να περιγράφει την κατάστασή του με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Κλαίω κάθε γαμ… νύχτα, ευχόμενος αυτό να ήταν ένας εφιάλτης. Μετά ξυπνάω γεμάτος απογοήτευση».

Η δημόσια κατάθεση ψυχής του Αμερικανού ανησύχησε τον κόσμο του Ολυμπιακού και πολλοί πίστεψαν πως θέλει να φύγει από την Ελλάδα, ωστόσο αργότερα έγινε γνωστό πως ο Ντόρσεϊ δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους “ερυθρόλευκους” και δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του.

Ο θηριώδης άσος αντιμετωπίζει ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που τον έχει επηρεάσει πολύ ψυχολογικά, ενώ οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι ενήμεροι και βρίσκονται στο πλευρό του προσπαθώντας να τον βοηθήσουν να το ξεπεράσει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε