Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Σε… τροχιά πλέι-οφ – “Έπιασε” πεντάδα ο Λεβαδειακός!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις και κακό θέαμα ο Λεβαδειακός επικράτησε με 1-0 του Πλατανιά στη Λιβαδειά και έπιασε στην 5η θέση τους ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο, στην αυλαία του πρώτου γύρου της Σούπερ Λίγκας

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Ο Λεβαδειακός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα το 2012, καθώς επικράτησε 1-0 του Πλατανιά με γκολ του Μάρτινς και πλέον με 21 βαθμούς βρέθηκε στα ψηλά της βαθμολογίας. Χειροκρότησαν τον Ναπολεόνι οι φίλοι των Βοιωτών, καθώς ο Ιταλός φεύγει από την ομάδα τον Ιανουάριο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα, αφού πίεσαν ψηλά τους Βοιωτούς, τους ανάγκασαν σε αρκετά λάθη στον χώρο του κέντρου και κράτησαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Οι γηπεδούχοι όμως στην συνέχεια επέβαλαν τον ρυθμό τους και στην πρώτη καλή τους στιγμή στον αγώνα ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ, με το τέρμα του Ροτζέριο (16′).

Ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να αντιδράσει μετά το γκολ που δέχτηκε, ο Λεβαδειακός είχε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, χωρίς όμως οι επιθετικές του δραστηριότητες να είναι επικίνδυνες. Τα λάθη και από τις δυο ομάδες στη μεσαία γραμμή συνεχίστηκαν και δεν βοήθησαν στον ρυθμό του παιχνιδιού.

Οι Κρητικοί προσπάθησαν με την έναρξη της επανάληψης να φτάσουν στην ισοφάριση, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά βρήκαν μπροστά τους έναν πολύ καλό Κυριακίδη. Παρά τις αλλαγές του Άγγελου Αναστασιάδη, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να δημιουργήσει στη συνέχεια τη μεγάλη φάση που θα έφερνε την ισοφάριση κι έτσι, ο Λεβαδειακός εξασφάλισε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τον βάζουν σε τροχιά πλέι-οφ, αφού έχει 21 βαθμούς, όσους ο ΠΑΣ και ο Πανιώνιος που μοιράζονται την 5η θέση.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (Νικολακάκης 64′), Γεωργίου, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι, Ροτζέριο (Ρομέου 84′), Ακόστα, Ναπολεόνι (Βασιλείου 66′)

Πλατανιάς (Αναστασιάδης):
Κηπουρός, Δημήτρης, Ποτουρίδης (Αρόχα 46′), Ντόε, Κανακούδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς, Μιρτσέτα, Ουκάρ (Ναζλίδης 72′), Ουντότζι (Δέντσας 82′), Αναστασάκος

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε