Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Σεφτέ” από τα 11 μέτρα, Άρης – ΠΑΟ 0-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα χάρη στο πρώτο γκολ του Σισέ, από την βούλα του πέναλτι. Διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι και Ολυμπιακός. Τι απάντησε η ΠΑΕ.

Το LIVE του αγώνα
 
Μαρινάκης: Να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ψυχραιμία κ. Μαρινάκη

Οι “πράσινοι” ήταν ελαφρώς καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 30ο λεπτό όταν ο Σισέ σημάδεψε το δοκάρι μετά τη σέντρα του Λέτο. Η φάση του αγώνα έγινε 13 λεπτά μετά. Ο Βύντρα μπήκε από τα δεξιά και έπεσε σε μαρκάρισμα του Χαβίτο, με τον Δαλούκα να δείχνει την άσπρη βούλα. Το ριπλέι της φάσης δείχνει το χέρι του μέσου του Άρη να ακουμπάει στην πλάτη του μπακ των φιλοξενούμενων, χωρίς ωστόσο να δικαιολογεί την απόφαση του Θεσσαλού διαιτητή. Ο Σισέ ευστόχησε από τα 11 μέτρα και χάρη σε αυτό το γκολ ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη.

 
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση όμως λόγω Τζόρβα και αστοχίας δεν τα κατάφεραν.
 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αρης (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί, Πρίττας, Τόχα (64′ Μενδρινός), Κόκε, Χαβίτο, Ρουίς (71′ Τσέζαρεκ).

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας):
Τζόρβας, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Γκοβού (79′ Λουίς Γκαρσία), Νίνης (76′ Κατσουράνης), Λέτο, Σισέ (85′ Δημούτσος).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε