Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σεφτέ στις νίκες ο Λεβαδειακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι Βοιωτοί επικρατώντας με 1-0 της Δόξα Δράμας στο ντέρμπι των νεοφώτιστων.

Το LIVE του αγώνα
 
Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πολύ δυνατά το ματς και έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ. Μόλις στο 8ο λεπτό ο Βασιλείου πέρασε και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Σερεμέτ αλλά πλάσαρε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Σλοβένος τερματοφύλακας απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Πόποβιτς, ενώ στο 13΄ ο Ζουρούδης σούταρε με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
 
Στη συνέχεια φάνηκε η μεγάλη αγωνιστική απραξία των δύο ομάδων και ο ρυθμός έπεσε. Η επόμενη αξιόλογη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 46ο λεπτό με το σουτ του Πόποβιτς να φεύγει άουτ.
 
Χρειάστηκε να περάσουν 48 λεπτά για να δούμε την πρώτη αξιόλογη φάση από πλευράς Δόξας με τον Καπέλ να σουτάρει στην αγκαλιά του Κυριακίδη. Ένα λεπτό αργότερα ο Ζουρούδης δεν μπόρεσε σε κενή εστία, μετά την πάσα του Βασιλείου, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Στο 53΄ο Λεβαδειακός κέρδισε πέναλτι με τον Μπριλάκη να χρησιμοποιεί το χέρι του για να απομακρύνει μέσα στην περιοχή. Ο Ζουρούδης εκτέλεση με δύναμη αλλά στο κέντρο της εστίας, με τον Σέρεμετ να διώχνει σε κόρνερ. Ο Φαβάλι εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βασιλείου πήρε αφύλαχτος την κεφαλιά και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.
 
Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το προβάδισμα και τα κατάφεραν αφού οι Δραμινοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Κυριακίδη.
 
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος (68’ Μαχαίρας), Μελισσάς, Λισγάρας, Τόμας, Κόρμπος, Βασιλείου (73’ Κοιλιάρας), Ζουρούδης, Φαβάλι, Πόποβιτς (89’ Βιάνα) , Ζησόπουλος.

Δόξα Δράμας: Σερεμέτ, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Βάντερσον, Κάπελ, Κανακούδης, Λίμα, Μπριλλάκης, Κατσικογιάννης (58’ Λεάντρο), Σοϊλέδης (62’ Αραβίδης) , Στεργιαννός-Μιχαηλίδης (75’ Τοπούζης).

 
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε