Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Σειρήνες” για Μιραλάς, Αβραάμ και Τζιμπούρ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η φετινή εξαιρετική παρουσία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα “Γαύρος” πρόκειται για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Κέβιν Μιραλάς και τον Ράφικ Τζεμπούρ, για τους οποίους έχει γίνει λόγος στους Πειραιώτες για 7 εκατ. ευρώ, 6 εκατ. ευρώ και 6 εκατ. ευρώ αντίστοιχα!

Ο πιο… περιζήτητος “ερυθρόλευκος” φέρεται να είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό έχουν γίνει διερευνητικές κρούσεις από ομάδες της Αγγλίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας με τα ποσά που ρίχνονται στο τραπέζι να αγγίζουν τα 7 εκατ. ευρώ.

Ενδιαφέρον από την Αγγλία έχει προκύψει για τον Κέβιν Μιράλας. Ο Βέλγος απασχολεί αρκετούς συλλόγους από την Πρέμιερ Λιγκ και στον Πειραιά θεωρείται πολύ πιθανό να φτάσει μία πρόταση κοντά στα 6 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, ομάδες από την Τουρκία και την Γαλλία έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ράφικ Τζιμπούρ, με τα νούμερα που ακούγονται να φτάνουν σε αυτά της περίπτωσης του Μιραλάς.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως όσο η ομάδα προχωράει στην Ευρώπη τόσο η αξία των ποδοσφαιριστών θα αυξάνεται και δεν έχουν καμία διάθεση να παραχωρήσουν κάποιον από τους πρωτοκλασάτους παίκτες τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε