Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

“Σεισμός” στην Κωνσταντινούπολη λόγω Ντρογκμπά! (VIDEO)

“Σεισμός” στην Κωνσταντινούπολη λόγω Ντρογκμπά! (VIDEO)

Δύο εβδομάδες μετά την άφιξη του Γουέσλι Σνάιντερ το αεροδρόμιο “Κεμάλ Ατατούρκ” γέμισε ξανά από οπαδούς της Γαλατασαράι για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα πρόκληση της καριέρας μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του 34χρονου εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης.

«Δέχτηκα ένα όμορφο και θερμό χειροκρότημα από τους οπαδούς και με έκαναν πολύ χαρούμενο. Συναντήθηκα πριν λίγο για πρώτη φορά με τον Φατίχ Τερίμ, είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω μαζί του. Ο Εμπουέ είναι ο αδερφός μου, μιλήσαμε αρκετές φορές πριν τη μεταγραφή μου. Ο Μουρίνιο μου είπε επίσης ότι η Κωνσταντινούπολη είναι μία ωραία πόλη και η Γαλατάσαραϊ ένας σπουδαίος σύλλογος.Το έργο μας στην Ευρώπη δεν είναι εύκολο αφού η Σάλκε είναι μία πολύ καλή και σημαντική ομάδα. Έχουμε όμως στόχο τη διάκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ», δήλωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Ντρογκμπά.

Να σημειωθεί ότι ο Ντρογκμπά έχει συμφωνήσει με τη Γαλατάσαραϊ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2014 το οποίο θα του αποφέρει συνολικά έξι εκατομμύρια ευρώ (2 μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και 4 για την επόμενη). Παράλληλα ο Ιβοριανός άσος θα εισπράξει 4 εκατομμύρια ευρώ μπόνους μεταγραφής, καθώς και 15,000 ευρώ ανά συμμετοχή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε