Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε…κέφια “Big 3” και Άλεν – “Στραπάτσο” για Λέικερς (VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι Μαϊάμι Χιτ απέδειξαν πως είναι και φέτος το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, επικρατώντας 120-107 των Celtics. Πρόσωπο του αγώνα ο Ρέι Άλεν – Η εντός έδρας ήττα των Λος Άντζελες Λέικερς ξεχώρισε στην πρώτη ημέρα του NBA.

Μετά από 4 μήνες αναμονής το ΝΒΑ ξεκίνησε, με τους παίκτες των Χιτ να επικρατούν των Σέλτικς με 120-107, στο American Airlines Arena, σε ένα πολύ όμορφο ματς που άφησε υποσχέσεις για μια εξαιρετική χρονιά

Στη νίκη του Μαϊάμι ξεχώρισε ο Ντουέιν Ουέιντ με 29 πόντους. Ακολούθησε με 26 πόντους ο Λεμπρόν Τζέιμς, που μάζεψε παράλληλα 10 ριμπάουντ. Δέκα ριμπάουντ είχε και ο Κρις Μπος, ο οποίος πέτυχε 19 πόντους, όσους και ο Ρέι Άλεν.

Πέρα από την καταπληκτική του εμφάνιση, ο Άλεν προσπάθησε να χαιρετήσει τους παλιούς του συμπαίκτες πηγαίνοντας στον πάγκο των Σέλτικς. Εντύπωση προκάλεσε ο Κέβιν Γκαρνέτ, καθώς τον αγνόησε επιδεικτικά δίνοντας συνέχεια στην κόντρα των δύο ανδρών.

Για τους Σέλτικς, οι Πολ Πιρς και Ραζόν Ρόντο “κουβάλησαν” το φορτίο για 36 λεπτά. Εν τέλει συμπλήρωσαν 23 και 20 πόντους, αντίστοιχα, ενώ ο 26χρονος πλέι-μέικερ σημείωσε 13 ασίστ και 7 ριμπάουντ. Ο Μπαρμπόσα ακολούθησε με τους 16 πόντους του τέταρτου 12λεπτου, ενώ ο Μπράντον Μπας είχε 15 συν 11 ριμπάουντ.

Δεν έπαιξε ο Ντιρκ Νοβίτσκι, αλλά οι Ντάλας Μάβερικς “άλωσαν” το “Staples Center” καταβάλλοντας τους άψυχους Λος Άντζελες Λέικερς με 99-91.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ουάσινγκτον Ουίζαρντς 94-84

Μαϊάμι Χιτ-Μπόστον Σέλτικς 120-107

Λος Άντζελες Λέικερς-Ντάλας Μάβερικς 91-99

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε