Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σεμπάγιος και άλλοι δύο για τον Άρη

Τρεις μετεγγραφές θέλει ο Κούπερ τον Γενάρη με τον Παραγουανό επιθετικό Πάμπλο Σεμπάγιος να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Δείτε το βίντεο.

Σημαντικό ρόλο στις κινήσεις του Άρη έχει ο Μανέλ Φερέρ ο οποίος συνεργάζεται και πάλι με τους κιτρινόμαυρους ώστε να βρεθούν προσιτές περιπτώσεις παικτών.Μία από αυτές που εξετάζονται σοβαρά, είναι αυτή του Παραγουανού φορ Πάμπλο Σεμπάγιος. Ο 24χρονος άσος (1,81μ. ύψος) είναι ελεύθερος από τη Σέρο Πορτένιο, με την οποία στο τελευταίο πρωτάθλημα Απερτούρα είχε 24 γκολ σε 40 συμμετοχές. Με τον άλλοτε παίκτη της μεξικανικής Κρουζ Αζούλ (14 γκολ σε 53 εμφανίσεις μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο) έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές, αλλά εξετάζονται κι άλλες λύσεις, όπως του… παλιόφιλου Έντι Τζόνσον, εφόσον αποχωρήσει από τη Φούλαμ.

Πέραν των μεταγραφών, εξελίξεις θα υπάρξουν και με τις αποδεσμεύσεις. Για τον Τόνι Κάλβο αναζητείται ομάδα που θα δοθεί, είτε δανεικός είτε με μεταγραφή, ενώ επισφαλής είναι και η θέση του Ναφτί στην ομάδα από τη στιγμή που ο Κούπερ ζήτησε την απόκτηση μεσοαμυντικού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε