Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σενάρια για Κουίνσι στον Ολυμπιακό – Προτάθηκε ο Λουγκάνο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν μένουν αδιάφοροι στην προοπτική να αποκτήσουν τον Κουίνσι, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του αρχηγού της εθνικής Ουρουγουάης.

Όπως αναφέρει ο “Γαύρος” ο 26χρονος Γκανέζος αρέσει στους “ερυθρόλευκους” και με δεδομένο ότι γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα η περίπτωση του εξετάζεται.

Ο Κουίνσι αγωνίστηκε δανεικός φέτος στον Παναθηναϊκό. Το συμβόλαιο του με την Αλ Σαντ λήγει το 2013. Συνεπώς δεν μπορεί να δοθεί εκ νέου δανεικός. Η ομάδα του Κατάρ θέλει να τον πουλήσει και αν δεν ζητήσει τον ουρανό με τα άστρα δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να κάνει κίνηση.

Ένας ακόμα παίκτης που φέρεται να προτάθηκε στους νταμπλούχους Ελλάδας είναι και ο Ντιέγκο Λουγκάνο.

Σύμφωνα με τον “Πρωταθλητή”, ο 31χρονος στόπερ (κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου) δεν υπολογίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Κάρλος Αντσελότι και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Αντρέ Φίχερ (ο οποίος έχει καλές σχέσεις με την πλευρά του Λεονάρντο Ζαρντίμ), ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους πως θα μπορούσε να φέρει τον Λουγκάνο δανεικό στον Πειραιά.

Σίγουρα πρόκειται για δύσκολη περίπτωση, ωστόσο ο αρχηγός της Εθνικής Ουρουγουάης είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και θα μπορούσε να καλύψει επάξια το κενό του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε