Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σενάριο για Λάτσιο και Σισέ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Ιταλός ατζέντης Βιτσέντζο Μοραμπίτο αποκάλυψε ότι ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα της Ρώμης και πως έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες για αυτή…
 
Ο Μοράμπιτο αποκάλυψε στο “calciomercato.com” πως ο Σισέ ζήτησε πληροφορίες για τη Λάτσιο από τον παλιό της παίκτη και συμπατριώτη του, Ουσμάν Νταμπό. Ο Νταμπό του μίλησε για τον κόσμο των “λατσιάλι” και από τότε ο Σισέ επικοινώνησε αρκετές φορές με τον Μοράμπιτο για να ζητήσει περαιτέρω πληροφορίες
 
«Με έψαξε ακόμα και μέσω του μάνατζέρ του, που είναι πολύ καλός μου φίλος, λέγοντάς μου πως μια τέτοια εμπειρία (σ.σ στη Λάτσιο) θα του άρεσε πάρα πολύ», τόνισε αρχικά ο Ιταλός ατζέντης.
 
Και ο Μοράμπιτο ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ο Σισέ στην Ελλάδα περνά πολύ καλά, είναι είδωλο για τον κόσμο της ομάδας του αλλά θα ήταν εξίσου χαρούμενος να έρθει στη Λάτσιο. Και για να έρθει, θα δεχόταν και μείωση στις αποδοχές του, που ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ».
 
Το ρεπορτάζ έχει πληροφορίες για τις απολαβές του Σισέ και για το ποσό που απαιτείται προκειμένου μια ομάδα να τον αποκτήσει: «Ο Σισέ κοστίζει 13 εκατ. ευρώ αλλά το συμβόλαιο που τον συνδέει με τους Ελληνες έχει μια ρήτρα αποδέσμευσης στα 6 εκατ. ευρώ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε