Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σεντ Ετιέν – ΑΕΚ: Ο Ταυλαρίδης είναι 100% με τους Γάλλους!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Στάθης Ταυλαρίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Σεντ Ετιέν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας πως θα υποστηρίξει 100% τους Γάλλους. Γιόχανσον, Σιμόες και Μάνταλος οι… επικίνδυνοι της Ένωσης

Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού (δεν υπολογίζεται αλλά έχει ενεργό συμβόλαιο) ξεκαθάρισε πως στις διπλές αναμετρήσεις με την ΑΕΚ, θα στηρίζει την Σεντ Ετιέν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πως αντέδρασες όταν έμαθες για την κλήρωση;

“Θα είναι καλή σύμπτωση, αφού μένω δίπλα από το ΟΑΚΑ που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο ματς. Όταν κάθομαι στο μπαλκόνι βλέπω τις κερκίδες. Είμαι σίγουρος πως θα θυμηθώ την μεγάλη μου κόρη που γεννήθηκε στο Σεντ Ετιέν. Θέλει μάλιστα να πάμε να δούμε το παιχνίδι”.

Για τις αντιδράσεις μετά την κλήρωση: “Πολλά ειπώθηκαν για την ιστορία της ομάδας. Είναι γνωστή ειδικότερα από την εποχή του Πλατινί. Μετά την κλήρωση αμέσως έχρησαν φαβορί την Σεντ Ετιέν”.

Για τι τι πρέπει να προσέξει η Σεντ Ετιέν, είπε: “Έχουν νέο προπονητή που θα παίξει διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Το δυνατό τους σημείο είναι η μεσαία γραμμή. Διαθέτουν δυο καλούς αμυντικούς μέσους, Γιόχανσον και Σιμόες, ενώ γίνεται αρκετή κουβέντα για τον Μάνταλο με το νούμερο 10 που έχει καλή τεχνική. Για εμένα πάντως οι άλλοι δυο θα κάνουν τη διαφορά”.

Για το ποιον θα υποστηρίξει στο ματς, ξεκαθάρισε: “Θέλει και ερώτημα; Φυσικά θα είμαι 100 με την Σεντ Ετιέν! Θα είναι δύσκολα, γιατί αναμένονται ανοιχτά παιχνίδια. Ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι σπουδαίος τεχνικός, οπότε είμαι σίγουρος πως έχει προετοιμάσει καλά την ομάδα. Το σημαντικό είναι η υπομονή, ειδικότερα με την ατμόσφαιρα στην Ελλάδα”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε