Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σέντρα στα πλέι οφ με ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου

Σέντρα στα πλέι οφ με ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας τα οποία ξεκινούν στις 8 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 25 του ίδιου μήνα. Πρεμιέρα σε ΟΑΚΑ και Τούμπα.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ

1η αγωνιστική – Κυριακή 8 Μαΐου 

 
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου
 
2η αγωνιστική – Τετάρτη 11/5/2011
 
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Ολυμπιακός Βόλου – ΠΑΟΚ
 
3η αγωνιστική – Κυριακή 15/5/2011
 
Ολυμπιακός Βόλου – Παναθηναϊκός
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

4η αγωνιστική – Κυριακή 18/5/2011
 
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου

5η αγωνιστική – Τετάρτη 22/5/2011
 
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ

6η αγωνιστική – Κυριακή 25/5/2011
 
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου

Η βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός 3
2. ΑΕΚ 1
3. ΠΑΟΚ 0
4. Ολυμπιακός Βόλου 0

Μετά το τέλος της κλήρωσης οι τέσσερις προπονητές των ομάδων δήλωσαν:

Ζεσουάλδο Φερέιρα: “Δύσκολο για εμάς. Ο πρώτος γύρος είναι ενδεχομένως πιο δύσκολος για όλες τις ομάδες. Παίζουμε τα δύο ματς εκτός έδρας και γνωρίζουμε ότι σε ένα πρωτάθλημα τόσο σύντομο, οι πρώτοι αγώνες είναι αυτοί που θα είναι πιο αποφασιστικοί. Είναι ανούσιο να μιλήσουμε από τώρα. Μετράει να είναι καλά προετοιμασμένες οι ομάδες.”

Μανόλο Χιμένεθ: “Όποια και να ήταν η σειρά των αναμετρήσεων θα ήταν ενδιαφέρουσα. Μετά τον Ολυμπιακό οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος καλούνται να παίξουν μεταξύ τους. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα αλλά θα τα κυνηγήσουμε.”

Μάκης Χάβος: “Δεν έχει σημασία η σειρά των παιχνιδιών. Όταν ξεικνάς μέσα στην Τούμπα έχεις σοβαρό πλεονέκτημα, γιατί θα είναι ο κόσμος στο πλευρό μας, ενώ ο Παναθηναϊκός θα έχει και απουσίες. Με νίκη θα σβήσουμε το χάντικαπ των τριών βαθμών, μετά έχουμε ματς εκτός έδρας και εκεί έχουμε δείξει ότι είμαστε δυνατοί. Δύσκολα δεχόμαστε γκολ, πιστεύω ότι θα αρχίσουμε να σκοράρουμε κιόλας. Πάμε για την πρώτη θέση. Έχουμε και την εμπειρία και πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να συνδυάσουμε ουσία και θέαμα, γιατί μπορούμε να το κάνουμε.”

Μάκης Κατσαβάκης: “Πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός πως νικήσαμε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και να δούμε αυτά τα ματς με τελείως διαφορετική ματιά.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε