Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σερί και επαφή με κορυφή – ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (17:15)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πλατανιά Χανίων στην Τούμπα, στην πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων στην ιστορία τους και θέλει να διατηρήσει το απόλυτο εντός έδρας ώστε να μείνει σε επαφή με την κορυφή. 300άρης γίνεται ο Σαλπιγγίδης.

Η νίκη επί του Πανιωνίου έφερε τον ΠΑΟΚ στην 2η θέση και ουσιαστικά είναι η μόνη ομάδα που κυνηγάει τον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θέλουν να κάνουν το 5 στα 5 στη Τούμπα, ωστόσο τα προβλήματα δεν είναι λίγα.

 Ο Λάζαρ είναι τιμωρημένος κι οι Λόρενς, Ρομπέρ και Γεωργιάδη που δεν είναι σε θέση να ενισχύσουν την ομάδα στην παρούσα φάση.  Και σ’ αυτούς τους απόντες ενδέχεται να προστεθεί ο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός από το ξεκίνημα κιόλας της σεζόν έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και πάνω που φαινόταν έτοιμος να έχει επανέλθει, έκανε παράπονο για σφίξιμο στον τετρακέφαλο.

Όσον αφορά τα πλάνα του Γιώργου Δώνη, τερματοφύλακας θα είναι ο Χακόμπο και στην άμυνα ο Σταφυλίδης αριστερά, ο Έτο δεξιά και στόπερ οι Κατσικάς, Κουμάλο. Στην περίπτωση που ο Γκαρσία δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί (το επικρατέστερο σενάριο), οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής θα είναι στην ευθεία με τους Κάτσε, Φωτάκη στον άξονα, τον Λίνο στο αριστερά και τον Πέλκα στο δεξί. Αν είναι εντάξει ο Γκαρσία, τότε θα βρίσκεται στη βάση του ρόμβου, με τους Κάτσε, Φωτάκη στα άκρα και στην κορυφή τον Πέλκα. Τέλος στην επίθεση το δίδυμο Σαλπιγγίδη-Αθανασιάδη δεν αλλάζει.

Αν ο Σαλπιγγίδης αγωνιστεί θα φτάσει τις 300 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία.

Όσον αφορά τον Πλατανιά, οι Κρητικοί έχουν συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς νίκη και έρχονται από την ισοπαλία με την Κέρκυρα στα Περιβόλια. Η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Χατζηνικολάου ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα κι έτσι οι Χανιώτες ανηφόρισαν στη Θεσσαλονίκη δίχως μόνο τον τιμωρημένο, Πέτρο Κανακούδη (τον οποίο αρχικά προόριζε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε