Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Σφαλιάρα”

Η επιστροφή του Μπατίστ δεν έφτανε στον  ΠΑΟ για να πάρει τη νίκη
Η επιστροφή του Μπατίστ δεν έφτανε στον ΠΑΟ για να πάρει τη νίκη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένα καταπληκτικό Μαρούσι κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 80-78 και πλέον κάνει το έργο των πρασίνων για πρόκριση κάτι παραπάνω από δύσκολο. Ο Κις μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απέδειξε ότι μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην φάση των 16 της Ευρωλίγκας. Με οδηγό έναν καταπληκτικό Μπίλι Κις οι Αμαρουσιώτες έφτασαν στον θρίαμβο και έθεσαν υποψηφιότητα ακόμη και για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε αγνώριστος, εγκλωβίστηκε από την άμυνα του Αμαρουσίου και γνώρισε την δεύτερη ήττα του στον όμιλο. Πλέον τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι τελικοί για την ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή αφού ο Παναθηναϊκό παρά την καλή εμφάνιση του Μπατίστ που επέστρεψε, δεν μπορούσε να πάρει διαφορά. Το Μαρούσι άνετξε και στην τέταρτη περίοδο εξαπέλυσε την αντεπίθεση του.

Ο Κις σκόραρε ασταμάτητα έξω από τα 6.25 δίνοντας προβάδισμα 7 πόντων στην ομάδα του 2 λεπτά πριν το τέλος. Ο Παναθηναϊκός μείωσε στον ένα πόντο όμως δεν μπόρεσε να ευστοχήσει στην τελευταία του επίθεση.

Μαρούσι (Μπαρτζώκας): Κις 17, Πελεκάνος 10, Μπατής 5, Χόμαν 13, Νάτζφεϊ 2, Μαυροειδής 4, Καλάθης 11, Καϊμακόγλου 8, Λούκας 10.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Σπανούλης 8, Περπέρογλου 2, Μπατίστ 15 (7 ριμπ.), Φώτσης 10, Χάισλιπ 2, Νίκολας 11, Διαμαντίδης 11, Πέκοβιτς 19, Καλάθης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε