Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σφήνα” ΠΑΟ για Μπλάνκο – Συνάντηση Γόντικα με Οναϊντία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού βρέθηκε στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ και συζήτησε το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο πελάτης του στην Παιανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Εξέδρα”, ο Γκουστάβο Οναϊντία βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκού και συζήτησε με τον Δημήτρη Γόντικα για το μέλλον του Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του “Τριφυλλιού” ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να φέρει τον παίκτη στην Παιανία, καθώς στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ταιριάζει τόσο στα πλάνα όσο και στη φιλοσοφία της ομάδας, ενώ ο Οναϊντία έδωσε στον Γόντικα να καταλάβει ότι η προοπτική του Παναθηναϊκού είναι πολύ καλή και για την πλευρά του παίκτη, ιδιαίτερα με τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Γόντικας βέβαια του είπε ότι στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να μιλήσει με ποσά, ενώ ζήτησε και από τον μάνατζερ του Μπλάνκο να περιμένει το Δ.Σ. της επόμενης εβδομάδας, όταν και θα μπορεί να έχει μια καλύτερη εικόνα για την οικονομική ευχέρεια που θα έχει ο Παναθηναϊκός για να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο ο Γόντικας διαβεβαίωσε πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει επίσημη πρόταση, ενώ ενημερώθηκε και σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές του Μπλάνκο με την ΑΕΚ.

Ο μάνατζερ του Ισμαέλ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναΐντια, θα έχει συνάντηση την Τετάρτη με την διοίκηση της ΑΕΚ για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης που είχε καταθέσει η ΠΑΕ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε