Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Σφοδρή κόντρα Ολυμπιακού και Άρη με απίστευτους χαρακτηρισμούς!

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κόντη για το θέμα Χαβίτο, έφεραν την αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού αλλά και την απάντηση των κίτρινων. “Φιλιππινέζα του Πατέρα” χαρακτηρίζουν τον εκτελεστικό διευθυντή του Άρη οι ερυθρόλευκοι. Αιχμές για λιποταξία! αφήνουν οι κίτρινοι,

Όλα κυλούν… ομαλά στον Πλανήτη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δύο από τις μεγαλύτερες ΠΑΕ “σκοτώνονται” με αφορμή τον Χαβίτο και για να καλύψουν τα νώτα τους τα πάντα διαρρέουν αυτά που θέλουν και δεν βγάζουν ανακοινώσεις.

Η αρχή έγινε με την απάντηση του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του Γιάννη Κόντη για το θέμα του Χαβίτο. Οι ερυθρόλευκοι χαρακτήρισαν “Φιλιππινέζα του Πατέρα” τον εκτελεστικό διευθυντή του Άρη.

Η πλευρά των κίτρινων απάντησε με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή μέσω κύκλων, κάνοντας αναδρομή στην καριέρα του Γιάννη Κόντη, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Ο Γιάννης Κόντης αποφοίτησε από τη σχολή εμποροπλοιάρχων και υπηρέτησε ως αξιωματικός στο πολεμικό ναυτικό ενώ εργάστηκε ως αξιωματικός στα ποντοπόρα πλοία. Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε σήμερα στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Ο Γιάννης Κόντης δεν βρήκε λεφτά από τον μπαμπά του για να γίνει εφοπλιστής, δεν είχε Φιλιππινέζες σπίτι του και ούτε απέφυγε να υπηρετήσει την πατρίδα του όπως κάποιοι άλλοι.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε