Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Σφράγισαν επιταγές τρεις “πρώην” της ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η Ένωση αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα αφού δεν χρωστάει μόνο στους νυν παίκτες, που τους έχει μέσα περισσότερο από ένα τρίμηνο, αλλά και στους πρώην. Θέμα με την αδειοδότηση της UEFA θα έχει η Ένωση αν δεν εξοφλήσει άμεσα τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο με δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης της Πολωνίας “αποκάλυψε” ότι η ΑΕΚ δεν έχει τηρήσει τις υποσχέσεις της προς τους παίκτες αφού τους οφείλει τα δεδουλευμένα.

Η διοίκηση είχε ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές να κάνουν υπομονή λίγους μήνες και τους είχε υποσχεθεί ότι τέλος του 2010 ή το αργότερο αρχές του 2011 θα είχαν πάρει μεγάλο μέρος των χρημάτων τους. Αυτό δεν έχει συμβεί και είναι λογικό να υπάρχει αγωνία στις τάξεις των παικτών.

Το θέμα βέβαια είναι ακόμη πιο σοβαρό όσον αφορά στις περιπτώσεις τριών πρώην παικτών. Ενσαλίβα, Χέρσι και Μαϊστόροβιτς σφράγισαν επιταγές που είχαν στα χέρια τους από την ΑΕΚ και σκοπέυουν να τραβήξουν στα άκρα την υπόθεση αν δεν πάρουν τα χρήματα τους.

Το συνολικό ποσό ανέρχεται στα 215.000 ευρώ όπως αναφέρει η Εξέδρα και αν δεν εξοφληθεί από την Ένωση τότε οι παίκτες δεν θα υπογράψουν το χαρτί που είναι απαραίτητο για να πάρει αδειοδότηση η ΑΕΚ από την UEFA.

Χιμένεθ: Δεχθήκαμε δύο γκολ από έναν μέτριο!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε