Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Σηφάκης: Δεν θα συνεχίσω στη Θεσσαλονίκη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο διεθνής τερματοφύλακας εξέφρασε την πρόθεση του να αποχωρήσει από τον Άρη, αναφέρθηκε στην προτίμησή του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, ενώ μίλησε και για την Εθνική.

“Δεν θα συνεχίσω την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. Όμως μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα ανήκω στον Άρη και δεν πρόκειται να κάνω τίποτε λιγότερο από αυτό που κάνω μέχρι σήμερα για να προσφέρω στην ομάδα”, είπε ο Έλληνας γκολκίπερ, μιλώντας στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.

Όσον αφορά τη Εθνική και τη συμμετοχή της στο επόμενο EURO, ο Μιχάλης Σηφάκης είπε ότι: “Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσουμε την ίδια πορεία με το 2004. Παίζουμε σε έναν όμιλο που δεν υπάρχει φαβορί. Και οι τέσσερις ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στόχος είναι να είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις και νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Παράλληλα αναφερόμενος στην προσπάθεια για την συμμετοχή του Άρη στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, σχολίασε: “Δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από τις δικές μας επιτυχίες. Θέλουμε συνδυασμό αποτελεσμάτων. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κυνηγήσουμε τους βαθμούς σε όλα τα παιχνίδια”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε