Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σικάγο καλεί Κατσουράνη!

Σικάγο καλεί Κατσουράνη!
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.11.2012 | 10:44
Πρώτη δημοσίευση: 27.11.2012 | 10:44

Ο διεθνής μέσος φέρεται να έχει δεχθεί από τον αμερικάνικό σύλλογο Chicago Fire και εξετάζει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντινού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday ο διεθνής χαφ έχει εκμυστηρευθεί σε ανύποπτο χρόνο στους συμπαίκτες του στην Εθνική ότι έχει γίνει αποδέκτης ενδιαφέροντος από την αμερικάνικη ομάδα, στην οποία προπονητής είναι ο Φρανκ Κλόπας. 

Μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου είχαν προσκαλέσει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να μεταβεί στις ΗΠΑ και να τον φιλοξενήσουν για ένα τριήμερο, προκειμένου να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και να συνομιλήσει από κοντά με τους παράγοντες της ομάδας. 

Από την πλευρά του, ο «Κατσούρ» θεώρησε τιμητική την πρόσκληση και, μάλιστα, μέχρι πρότινος εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να πάει για τρεις μέρες στην Αμερική, για να γνωρίσει πρόσωπα και πράγματα. Επισήμως ο παίκτης δεν επιβεβαιώνει ότι έχει ακούσει με τα αυτιά του τις Σειρήνες εξ Αμερικής, αλλά ανεπισήμως στις τάξεις της Εθνικής το προαναφερθέν στόρι είναι κοινό μυστικό. Σε κάθε περίπτωση, ο Κατσουράνης δεν παρουσιάζεται αδιάφορος με την προοπτική να αγωνιστεί στο MLS, όμως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και ενδοιασμοί στη λήψη μιας τέτοιας απόφασης. 


   Διαδώστε αυτό το άρθρο