Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σιμάο: Φεύγω από τον Παναθηναϊκό!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Μοζαμβικανός αμυντικός μέσος αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του και τόνισε ότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Οι παίκτες δείχνουν…το δρόμο, οι μέτοχοι όμως δεν βλέπουν

Την αποχώρησή του από το “τριφύλλι” στο τέλος της σεζόν προανήγγειλε ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ, ο οποίος μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει -δεν έχει υπογράψει ακόμη- με ομάδα του εξωτερικού για να συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι και μετά.

Μάλιστα, ο Μοζαμβικανός χαφ τόνισε το πολύ λυπηρό για τον σύλλογο “… δεν υπάρχει κανένας στον Παναθηναϊκό για να μιλήσει μαζί μου για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου”.

Το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Σιμάο:

-Υπάρχουν φήμες ότι βρίσκεσαι σε συζητήσεις με άλλες ομάδες. Ισχύει κάτι τέτοιο;
“Ναι, είναι αλήθεια. Είναι το λογικό. Όλοι μας ξέρουμε τι θα γίνει και τι δεν θα γίνει. Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής ο οποίος θα υπέγραφε σε μία ομάδα με αβέβαιο μέλλον. Δεν υπάρχει κανένας στον Παναθηναϊκό για να μιλήσει μαζί μου για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου, οπότε πως να πω εγώ σε σας, στον προπονητή, στους συμπαίκτες μου, ότι θέλω να παραμείνω, να φύγω ή οτιδήποτε άλλο; Δεν υπάρχουν οι συνθήκες για να μείνω. Χρειάζονται κάποιες προϋποθέσεις για να μείνω και δεν υπάρχουν. Σε ότι με αφορά, ας πούμε ότι σχεδόν έχω φύγει. Δεν μπορώ όμως να σας πω ότι υπέγραψα ή θα υπογράψω. Περιμένω το τέλος της σεζόν και μετά θα φύγω”.
 
-Εχεις συμφωνήσει με άλλη ομάδα;
“Ναι, έχω συμφωνήσει. Αλλά δεν θα σας πω την ομάδα”.
 
-Υπέγραψες;

“Συμφώνησα, δεν έχω υπογράψει. Απλά περιμένω το τέλος της σεζόν για να δω τι θα γίνει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε