Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σιμάο: Ήρθε η ώρα να προχωρήσω

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μοζαμβικανός μέσος επιβεβαίωσε πως αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε την ελπίδα πως θα βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμάο στην κάμερα της Nova:

Για την απώλεια του τίτλου:

Επικεντρωνόμαστε στα πλέι οφ. Πρέπει να ξεχάσουμε την απώλεια του πρωταθλήματος, έχει ήδη τελειώσει αφού γνωρίζουμε τον πρωταθλητή και ελπίζω να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, ώστε να διατηρήσουμε την δεύτερη θέση που είχαμε και στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτό θέλουμε όλοι. Θα είναι καλό παιχνίδι, γιατί η ΑΕΚ είναι πάντα δυνατή αντίπαλος. Θα πάμε καλά. Μπορεί να φέραμε ισοπαλία στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως επικεντρωνόμαστε στους τρεις βαθμούς για αυτή την αναμέτρηση. Και όσους περισσότερους βαθμούς πάρουμε, τόσο καλύτερα θα είναι για εμάς.

Για την κρισιμότητα του αγώνα:

Χρειάζονται την νίκη και χρειαζόμαστε την νίκη. Ελπίζω ότι θα γίνει ένα καλό και ανοικτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, γιατί και οι δύο είναι καλές ομάδες και οι δύο χρειάζονται τους τρεις βαθμούς. Ελπίζω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Για την δημιουργία εταιρείας λαϊκής βάσης:

Είναι μια καλή κίνηση και όλοι μας ελπίζουμε να λυθούν όλα αυτά τα προβλήματα. Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ήταν ένα μάθημα για όλους μας. Ιδιαίτερα για τον σύλλογο. Μερικές φορές μια ομάδα χρειάζεται τέτοιες στιγμές. Νομίζω όμως ότι έχει περάσει καιρός για να λυθούν αυτά τα προβλήματα και ελπίζω να λυθούν μέχρι το τέλος της σεζόν, ώστε να είμαστε όλοι χαρούμενοι και να συγκεντρωθούμε στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, όποιος και αν μείνει.

Για το μέλλον του:

Είμαι εδώ πέντε χρόνια και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή για να προχωρήσω. Το πιστεύω, όμως ακόμα και αν μείνω δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Όμως επικεντρώνομαι σε άλλα πράγματα, αναζητώντας άλλο πρωτάθλημα και άλλο σύλλογο. Χρειάζομαι να αντιμετωπίσω κι άλλες προκλήσεις στην ζωή μου, να προχωρήσω και να βρεθώ κάπου, όπου θα μπορέσω επίσης να βελτιωθώ. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός με βοήθησε πολύ και δεν βλέπω τον Παναθηναϊκό επαγγελματικά. Γιατί ο Παναθηναϊκός είναι οικογένεια για μένα, όχι απλά ένας σύλλογος που δουλεύεις γι΄αυτόν. Είναι σαν οικογένεια και αυτή η οικογένεια είναι δίκαιη μαζί μου. Όμως τώρα πρέπει να κοιτάξω για κάτι άλλο. Πραγματικά κοιτώ για κάτι άλλο, γιατί ακόμα και τώρα δεν υπάρχει κάποιος που να μπορώ να του πω αντίο ή να του πω ότι θέλω να μείνω. Άρα κοιτάω για κάτι άλλο.

Για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του:

Σύντομα ελπίζω όλα θα έχουν τακτοποιηθεί. Αν συμφωνήσω με κάποια ομάδα, θα το μάθετε. Και πρώτα θα το μάθει η οικογένεια του Παναθηναϊκού, για όλα όσα έχουν κάνει για μένα.
Συγκεντρώνομαι στα πλέι οφ και ο ατζέντης μου τακτοποιεί αυτά τα θέματα. Αν υπάρχει κάτι, αυτός μπορεί να το πει. Με εκπροσωπεί και όλα αυτά τα θέματα με συλλόγους, μεταγραφές, θετικές και αρνητικές απαντήσεις… Αν είπε όχι δεν το ξέρω, αν είπε ναι δεν το γνωρίζω. Θα το μάθω όταν θα έρθει η ώρα…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε