Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σιμεόνε και Κούμαν στη λίστα – Με Χάβο στο Μαδριγάλ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Παύλου Δερμιτζάκη στον πάγκο του ΠΑΟΚ μεγαλώνει. Στα ονόματα των Άντιτς, Ντοναντόνι, Λε Γκεν και Γκρός προστέθηκαν αυτά των Σιμεόνε και Κούμαν. Με Χάβο κόντρα στην Βιγιαρεάλ.

Στην λίστα των τεσσάρων προστέθηκαν σήμερα άλλα δύο ονόματα, αυτά του Αργεντινού Ντιέγκο Σιμεόνε και του Ολλανδού Ρόναλντ Κούμαν.
 
Ο Αργεντινός είναι νέος, άφθαρτος και άνεργος τους τελευταίους 5 μήνες μετά την παραίτηση του από την Σαν Λορέντζο. Στα μειονεκτήματα του συγκαταλέγεται το γεγονός πως δεν έχει δουλέψει ποτέ μακριά από την χώρα του.
 
Αντίθετα σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία έχει ο Ρόναλντ Κούμαν. Ο άνεργος μέσα στο 2010 Ολλανδός τεχνικός έχει κατακτήσει στην προπονητική του καριέρα 3 πρωταθλήματα Ολλανδίας (Αγιαξ 2002, 2004, PSV 2007), 1 κύπελλο Ολλανδίας (Αγιαξ 2002), 1 Σούπερ Καπ Πορτογαλίας (Μπενφίκα 2005), και το κύπελλο της Ισπανίας το 2008 νικώντας στον τελικό τη Χετάφε με 3-1. Τελευταία του δουλειά ήταν η Αλκμαάρ με την οποία μάλιστα είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Όσον αφορά την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Μαδριγάλ με την Βιγιαρεάλ, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί υπό την καθοδήγηση του Μάκη Χάβου, μέχρι πρότεινως βοηθό του Παύλου Δερμιτζάκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε