Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Σίμονς τριετίας στον Ολυμπιακό – “Έρχομαι για την… βρώμικη δουλειά”

Σίμονς τριετίας στον Ολυμπιακό – “Έρχομαι για την… βρώμικη δουλειά”

Τη συμφωνία της με τον Σέντρικ Σίμονς επισημοποίησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχοντας προηγουμένως υπογράψει με τον Αμερικανό συμβόλαιο για τρία χρόνια.

Ο 27χρονος σέντερ θα είναι ένας από τους ψηλούς που θα απαρτίζουν τη φροντ λάιν των “ερυθρόλευκων” την επόμενη σεζόν. Μέσα από τους αγώνες θα ξεδιαλύνει αν θα έχει ρόλο βασικού ή θα αποτελεί εφεδρική λύση – στο χέρι του είναι να κερδίσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Σίμονς γεννήθηκε την τρίτη ημέρα του 1986 στη Σάρλοτ και αποφοίτησε από το Νορθ Καρολάινα Στέιτ. Έκτοτε έπαιξε στο ΝΒΑ (Χόρνετς, Καβαλίερς, Μπουλς, Κινγκς), ενώ στην Ευρώπη θήτευσε σε Καβάλα, Εστουδιάντες και Μπρίντιζι.

Ο Σέντρικ Σίμονς μίλησε στο Olympiacosbc.gr για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην καριέρα του: «Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρωλίγκα, ήθελα να κάνω αυτό το βήμα. Είναι ότι καλύτερο για την καριέρα μου και για την οικογένεια μου. Φεύγω από μια καλή ομάδα για να πάω στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Τι άλλο καλύτερο να μπορούσε να συμβεί;».

Ο Αμερικανός δηλώνει έτοιμος και στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για όλη τη… βρώμικη δουλειά: «Θα παίξω σκληρή άμυνα. Θα κάνω τάπες και θα μαζέψω ριμπάουντ. Κυρίως θα κάνω πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών μου με κάποια σκριν. Θα κάνω τη βρώμικη δουλειά και δεν έχω κανένα πρόβλημα να… λερωθώ».

Ο Σίμονς επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο στόχος του είναι ξεκάθαρος: «Αυτό που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα ήταν κάτι το φανταστικό. Το να το κάνει και πάλι θα είναι κάτι το εξωπραγματικό. Για μένα ο πρώτος στόχος θα είναι η κορυφή στην Ελλάδα. Χάθηκε φέτος, αλλά θα επιστρέψουμε…».

Χάινς: Όταν υπάρχει η ΤΣΣΚΑ δύσκολα σκέφτεσαι κάτι άλλο


Μπαρτζώκας: Εξαιρετική πρόταση η Φενέρ, αλλά ποιος φεύγει απ’τον Ολυμπιακό;

Στον Ολυμπιακό ο Σίμονς (VIDEO) – Θα αντικαταστήσει τον Σερμαντίνι

Δ. Γιαννακόπουλος: Ο Ιτούδης φταίει που έφυγε ο Ομπράντοβιτς!

Έγινε η ανατροπή! Στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια ο Λάσμε

Χάινς: Ήθελα να είμαι μέλος της παρέας της ΤΣΣΚΑ

Η απάντηση του Ολυμπιακού στον Χάινς: Ήταν εξαφανισμένος

Ίβκοβιτς: Δεν είχα καμία επαφή με την Φενερμπαχτσέ

Χάινς: Οι λόγοι που έφυγα…

Αγγελόπουλοι: Αδιανόητο που δεν μας απάντησε ο μάνατζερ του Χάινς (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε