Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σιόβας: Ανήκω στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Δημήτρης Σιόβας επιβεβαίωσε την μετεγγραφή του από τον Πανιώνιο στον Ολυμπιακό και δήλωσε έτοιμος να ανταποκριθεί στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα “Real News”:

Αναφερόμενος στη γνωστή συμφωνία με τον Ολυμπιακό ο Σιόβας εξήγησε “δεν θέλω να πω ψέματα κι απ’ τη στιγμή που το έχει δηλώσει ο ίδιος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν υπάρχει λόγος να κρύβομαι. Ναι, έχω συμφωνήσει και φυσικά ανυπομονώ για τη μεγάλη πρόκληση που με περιμένει. Ανήκω πλέον στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και θα κάνω τα πάντα για να δικαιώσω όσους με διάλεξαν”.

Οι στόχοι είναι ίδιοι για κάθε ποδοσφαιριστή, η καθιέρωση στο βασικό σχήμα της ομάδας: “Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω και να προσπαθώ πολύ. Στον Πανιώνιο όταν πήγα κάποιοι δε με πίστεψαν, αλλά έδωσα τις απαντήσεις μου στο γήπεδο. Το ίδιο θέλω να πετύχω και στον Ολυμπιακό. Θέλω να καθιερωθώ και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχω τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ασφαλώς δεν θα είναι εύκολο, όμως τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή. Πιστεύω να τα καταφέρω”.

Ο πρώην συμπαίκτης του στον Πανιώνιο, Γιάννης Μανιάτης πιστεύει σε αυτόν. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δήλωσε σχετικά: “Για μένα ο Δημήτρης είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι αριστεροπόδαρο στόπερ, κάτι που σπανίζει. Είναι καλός παίκτης και πιστεύω ότι αν έρθει στον Ολυμπιακό θα βελτιωθεί κι αυτός. Είναι ταλαντούχος και καλό παιδί πάνω απ΄ όλα. Έχω βρει πολύ καλά αποδυτήρια στα σχεδόν δύο χρόνια που είμαι εδώ. Όλα τα παιδιά είναι καλά και νομίζω πως ο Δημήτρης θα… κολλήσει στην ομάδα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε