Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σισέ: Ακόμη κι αν φύγω θέλω κάποια μέρα να επιστρέψω στον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUΡΟΚΙΝΙSSI.

Ο Γάλλος άσος του Παναθηναϊκού έχει δεθεί με τους φιλάθλους της ομάδας και το αποδεικνύει με κάθε τρόπο. Μπορεί να μην αποκάλυψε αν θα φύγει ή όχι από την Ελλάδα όμως εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Παιανία.

Οικονομικό χάσμα Λάτσιο και Σισέ – Πωλείται και ο Λέτο

Οι διαπραγματεύσεις Λάτσιο και Σισέ βρίσκονται σε εξέλιξη και το πιθανότερο είναι ο Γάλλος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Πάντως με συνέντευξη του στο περιοδικό «Mens Health» αναφέρθηκε στην παρουσία του στην Ελλάδα και το δέσιμο που έχει με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Μεταξύ άλλων ο Σισέ μίλησε…

Για τον Παναθηναϊκό:«Για να είμαι ειλικρινής όταν πρωτοήρθα στον Παναθηναϊκό η ποδοσφαιρική μου καριέρα δεν βρισκόταν στην καλύτερη φάση της. Στον Παναθηναϊκό κατάφερα να ξαναπιάσω υψηλό επίπεδο απόδοσης. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω σκληρά. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς αυτό. Πρέπει να παίρνεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου σοβαρά αν θες να πετύχεις. Σέβομαι απεριόριστα τους ανθρώπους που δουλεύουν μαζί μου. Προσπαθώ να παίζω με πάθος και πάντα να δίνω το 100% των δυνάμεων μου. Αυτό αρέσει στους ανθρώπους που βλέπουν, αυτό αρέσει και σε μένα. Κι έχει αποτελέσματα».
 
Για τα δύο πράγματα που του πρόσφεραν στην Ελλάδα: «Αυτοπεποίθηση και αγάπη. Αυτά είναι τα δύο πράγματα που μου πρόσφεραν όταν ήρθα στην Ελλάδα. Ενιωθα ελεύθερος, καμία πίεση. Φυσικά όλοι αγαπούν το σύλλογο κι αγαπούν την ομάδα, αλλά δεν βάζουν περισσότερη πίεση απ’ όση χρειάζεται στην ομάδα. Δεν μεταφέρουν την πίεση στους παίκτες. Ημουν ελεύθερος μες στο μυαλό μου, όπως πρέπει να είναι οι αθλητές προκειμένουν να αποδώσουν και να είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Κι αυτό δεν ισχύει μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλες τις δουλειές. Αν είσαι ελεύθερος και νιώθεις καλά, θα δώσεις το 100% και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα».
 
Για τους φιλάθλους: «Πάντα ήμουν τυχερός στο θέμα των φιλάθλων. Τους αρέσει ο τρόπος που παίζω, ξέρουν ότι θέλω πολύ να κερδίζω. Είναι φοβερό το πως με παροτρύνουν, σκοράρω δεν σκοράρω. Οταν σκοράρω, θέλω και πάλι να σκοράρω. Φωνάζοντας το όνομα μου, μου δίνουν κίνητρο να συνεχίσω την προσπάθεια. Εχουμε πολύ καλή σύνδεση με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αν αποφασίσω να φύγω από τον Παναθηναϊκό, θα θυμάμαι πάντα τους φιλάθλους του, αλλά και το κλαμπ και θα έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω κάποια μέρα. Είναι μια σημαντική ομάδα για μένα. Μαζί με τη Λίβερπουλ είναι οι πιο ξεχωριστές εμπειρίες της ζωής μου».
 
Για το μυστικό της επιτυχίας: «Εχω επιστρέψει από δύο σοβαρούς τραυματισμούς,από αναποδιές στην καριέρα μου, έχασα την θέση μου στην Εθνική Γαλλίας και την ξανά κέρδισα. Αν είσαι δυνατός και σκέφτεσαι θετικά, θα σου συμβούν καλά πράγματα. Το πιστεύω αυτό. Αυτή την πίστη μου την ενίσχυσαν πάρα πολύ το βιβλίο και η σειρά DVD «Το Μυστικό». Για αυτό και προτείνω να το διαβάσουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Εξηγεί τη δύναμη της θετικής σκέψης. Αυτό έκανα μια ζωή χωρίς να το γνωρίζω, αλλά μετά το Μυστικό όλα αποκρυσταλλώθηκαν μέσα μου».
 

Για τα γκολ με Ολυμπιακό και το ματς στο Γ. Καραϊσκάκης: «Τα γκολ που δεν θα ξεχάσω είναι αυτά που πέτυχα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Και η μεγάλη χαμένη ευκαιρία που θα θυμάμαι είναι το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Δεν ήταν μόνο μια ευκαιρία, ήταν όλη η ιστορία του παιχνιδιού. Τρεις μήνες μετά τον αγώνα κι εξακολουθώ να νιώθω θλίψη για το ελληνικό πόδόσφαιρο. Οι υπεύθυνοι είδαν τι έγινε, είναι δουλειά της Ομοσπονδίας να αναλάβει δράσεις, γιατί τέτοια περιστατικά θα ξανασυμβούν και πληγώνουν το παιχνίδι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε