Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σισέ: Δεν μπορώ να γυρίσω στον Παναθηναϊκό τώρα

Σισέ: Δεν μπορώ να γυρίσω στον Παναθηναϊκό τώρα
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.06.2012 | 17:17
Πρώτη δημοσίευση: 13.06.2012 | 17:17

Ο Γάλλος επιθετικός μίλησε για την δύσκολη χρονιά που είχε ο Παναθηναϊκός, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού: 

-Θα θέλατε να επιστρέψετε στον Παναθηναϊκό; 

«Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από την πορεία μου στην ομάδα. Θα το ήθελα πολύ, αλλά αυτό το διάστημα κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο λόγω των οικονομικών και πολιτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Αν βελτιωθούν τα πράγματα, τότε θα μπορούμε να ξεκινήσουμε τέτοιες συζητήσεις. Αγαπώ πολύ τον Παναθηναϊκό και τους Έλληνες». 

-Το 2012 δεν ήταν η καλύτερη χρονιά για τον Παναθηναϊκό. Είστε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας; 

«Θα αναφερθώ μόνο στο ποδόσφαιρο γιατί αυτό είναι και το αντικείμενό μου. Συμφωνώ ότι η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη για τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες, όμως, οι φίλαθλοι και οι άνθρωποι της ομάδας αγνόησαν όλες τις δυσκολίες κι έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους. Ειλικρινά, έκαναν ό,τι μπορούσαν». 

-Κατά τη γνώμη σας τι αλλαγές πρέπει να γίνουν ώστε η ομάδα να γίνει ξανά πρώτη; 

«Το πιο βασικό σε μια ομάδα για να μπορεί να διεκδικεί τίτλους και πρωταθλήματα, είναι να έχει χρήματα για να αποκτά καλούς παίκτες, οι οποίοι κοστίζουν. Αν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, τότε όλα αυτά γίνονται ακόμα πιο δύσκολα και δυστυχώς αυτή την περίοδο ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, κυρίως οικονομικής φύσεως». 
   Διαδώστε αυτό το άρθρο