Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σισέ: Δίνω τον λόγο μου ότι θα δώσουμε όλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Υπόσχεση στους φίλους του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έδωσε ο αρχηγός των “πρασίνων” που τόνισε πως αν η ομάδα του πάρει τη νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στο περιθώριο της βράβευσης του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής:
-Ήταν μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις σου αυτή κόντρα στην ΑΕΚ:

“Ηταν ένα καλό παιχνίδι γενικότερα. Προσωπικά ήταν καλή η δικιά μου απόδοση, αυτό όμως ανήκει στο παρελθόν πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι”.

-Εκανες μεγάλο παιχνίδι στον πρώτο γύρο με τον Ολυμπιακό, είχες και με την ΑΕΚκαλή απόδοση, είσαι παίκτης για τα μεγάλα παιχνίδια;

“Μπορώ να σκοράρω σε όλα τα παιχνίδια. Τα δίνω όλα και με τις μικρότερες ομάδες. Εγώ δεν επιλέγω παιχνίδια. Οπως, όμως μου έχει πει και ο παλιός μου προπονητής ο Γκι Ρου, οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια, το Σάββατο ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος”.

-Εχεις πετύχει πολλά γκολ, όμως δεν έχεις σκοράρει ακόμη στο Καραϊσκάκη…

“Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα. Αν είμαι σε θέση να σκοράρω θα σκοράρω, αλλά σημασία έχει να νικήσει η ομάδα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

-Ξέρεις ποια θα είναι η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, ποιό θεωρείς ότι θα είναι το κλειδί για την επιτυχία;

“Το κλειδί θα είναι να μην παρασυρθούμε συναισθηματικά. Να παίξουμε με την καρδιά, να είμαστε έξυπνοι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπαταλήσουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Και να είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, ξέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλά”.

Σχολιάζοντας το ντέρμπι είπε: “Είναι καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνεις το 100%, να παλεύεις για τους συμπαίκτες σου, να παλεύεις για την ομάδα, να παλεύεις για τους φιλάθλους, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα είναι ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, γι’ αυτό λέγεται ντέρμπι, αλλά εγώ θα παίξω όπως σε όλα τα παιχνίδια. Σε όλα τα παιχνίδια βγάζω πάθος, δίνω το 100% και έχω την ίδια επιθυμία για να σκοράρω και να νικήσω”.

-Πιστεύεις ότι με νίκη στο Φάληρο ο ΠΑΟ θα κάνει σημαντικό βήμα για τίτλο;

“Ναι το πιστεύω. Αν νικήσουμε το Σάββατο στο Καραϊσκάκη θα έχουμε κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου”.

-Παρά τον τραυματισμό σου στην αρχή της σεζόν κάνεις εξαιρετική χρονιά με πολλά γκολ και ασίστ βλέπουμε έναν διαφορετικό Τζιμπρίλ…

“Σε πολλά παιχνίδια κάνω διαφορετικά πράγματα από ότι έκανα πέρυσι. Αυτό είναι καλό γιατί βελτιώνομαι. Ακόμα μαθαίνω και βελτιώνω το παιχνίδι μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Το τελευταίο παιχνίδι μου με την ΑΕΚ ήταν καλό. Αλλά μπορώ ακόμα να βελτιωθώ να κάνω ακόμα καλύτερα πράγματα. Γι’ αυτό αγαπώ το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό θέλω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ, γιατί στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση”.

-Ενα μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού…

“Να είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Εγώ τους δίνω το λόγο μου ότι θα τα δώσουμε όλα. Θα παλέψουμε γι’ αυτούς και για μας, ώστε να φτάσουμε στη νίκη”.

-Τι άλλο πρέπει να κάνεις ώστε να κληθείς ξανά στην Εθνική Γαλλίας;

“Για να επιστρέψω στην Εθνική θα πρέπει να κάνω καλές εμφανίσεις με την ομάδα, να σκοράρω πολλά γκολ και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Αυτό είναι το κλειδί για να επιστρέψω στην Εθνική. Είμαι πολύ περήφανος όταν αγωνίζομαι στην Εθνική. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί καλοί και νέοι παίκτες στην Εθνική Γαλλίας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε