Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σισέ: Έλεγαν πως πέθανα, αλλά γελούσα

ΦΩΤΟ REUTERS.
Για την απόφαση του να πάει στον Παναθηναϊκό, την αφλογιστία του με την φανέλα της Λάτσιο και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Αναλυτικά όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό “L’ Equipe”:
 
-την απόφασή του να πάει στον Παναθηναϊκό: «Επέλεξα τον Παναθηναϊκό για να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου και να πετύχω γκολ προκειμένου να επιστρέψω στην εθνική Γαλλίας. Είχα πετύχει δέκα γκολ με τη Σάντερλαντ την προηγούμενη περίοδο, αλλά δεν έπαιζα στην Ευρώπη, ενώ ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στα προκριματικά του Champions League και στη χειρότερη περίπτωση θα έπαιζε στο Europa League. Ήξερα επίσης πως θα έπρεπε να πετύχω πολλά γκολ για να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Και πέτυχα πολλά γκολ με τον Παναθηναϊκό. Άκουσα να λένε πως ο Σισέ πέθανε, έθαψε τον εαυτό του πηγαίνοντας στην Ελλάδα. Αυτά μου προκαλούσαν γέλια, αλλά όσοι με ξέρουν γνωρίζουν πως δεν πεθαίνω έτσι εύκολα. Ποτέ δεν κάνω τίποτα χωρίς να έχω το υψηλότερο κίνητρο και πάντα είμαι έτοιμος να κάνω τα πάντα για την εθνική ομάδα. Παραμένω ένας τύπος που δεν τα παρατά ποτέ».

-την αφλογιστία του στη Λάτσιο: «Είναι αλήθεια πως περνάω μία δύσκολη περίοδο στη Λάτσιο, καθώς έχουν περάσει δέκα ματς χωρίς να σκοράρω. Μου λείπει το γκολ. Ήταν πιο εύκολο για μένα να επιστρέψω στη δράση μετά τους τραυματισμούς μου. Η αποχή από το σκοράρισμα είναι πιο δύσκολη, μου κάνει περισσότερο κακό. Ανησυχώ και καταλαβαίνω πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους».

-το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο γαλλικό πρωτάθλημα: «Μου λείπουν έξι γκολ για να φτάσω τα 100 στη Ligue 1 και σας διαβεβαιώνω πως η υπόθεση αυτή δεν έχει κλείσει για μένα. Θα επέστρεφα για να παίξω μόνο σε δύο ομάδες, την Οσέρ ή τη Μαρσέιγ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε