Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Σισέ: Έχω κουραστεί με την καθυστέρηση της μετεγγραφής μου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γάλλος άσος έχει ετοιμάσει τα πάντα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Λάτσιο αλλά ακόμη το θέμα δεν έχει κλείσει και αυτό τον ανησυχεί.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία, αλλά ακόμη η μετακίνηση του στη Λάτσιο δεν έχει ολοκληρωθεί. Αφού εξέφρασε την απορία του για την καθυστέρηση, δεν έκρυψε και τον προβληματισμό του:

“Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για αυτή τη καθυστέρηση. Εκεί που όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει είμαι ακόμα εδώ και περιμένω.

 
Για να πάω στη Λάτσιο, έχω αφήσει τις διακοπές μου για να κάνω αυτή την επιλογή στην καριέρα μου. Είμαι γοητευμένος από την ιδέα να ζήσω μία νέα περιπέτεια, είναι δύσκολο και απαιτητικό το ιταλικό πρωτάθλημα και είμαι έτοιμος να πάω. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να αγκαλιάσω τους οπαδούς της Λάτσιο που με περιμένουν. Ξέρω ότι η άφιξή μου δημιουργεί αισιοδοξία και ενθουσιασμό και πιστεύω πως μπορώ να τους αποζημιώσω την πίστη που δείχνουν σε μένα και στις δυνατότητές μου να σκοράρω.
 
Είμαι κουρασμένος από την αναμονή για το τέλος της μεταγραφής, δεν μπορώ να σταθώ σε αυτά τα μικρά εμπόδια που υπάρχουν για να φορέσω την φανέλα της Λάτσιο. Ελπίζω αύριο να βρίσκομαι στη Ρώμη και να περάσω από ιατρικές εξετάσεις.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε