Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σισέ: Ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ η Ρόμα

Ο Σισέ δηλώνει αποφασισμένος να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στον τίτλο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Γάλλος στράικερ μίλησε για την Ρόμα, τον Τεν Κάτε, το πρωτάθλημα αλλά και για τον Χατέμ Μπεν Αρφά.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Novaσπορ FM ο Τζιμπρίλ Σισέ αναφέρθηκε στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους “32” του Europa League.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρω παλιούς μου φίλους, όπως τον Μεξές από την Μπορντό και την εθνική Γαλλίας, τον Ρίισε από τη Λίβερπουλ και τον Μενέζ που είναι συμπατριώτης μου. Η Ρόμα είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Ως τον Φεβρουάριο έχουμε καιρό να τους κατασκοπεύσουμε και να δούμε πώς παίζουμε. Πιστεύω πως θα γίνουν δύο καταπληκτικά παιχνίδια. Φυσικά κι έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ και το σίγουρο είναι πως θα δώσουμε και την ψυχή μας. Έχουμε μπροστά μας δύο ενενηντάλεπτα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.”

Ο Σισέ ευχαρίστησε τον Τεν Κάτε που τον βοήθησε να προσαρμοστεί στην Ελλάδα.

“Οι Έλληνες παίκτες είναι λογικό να είναι πιο απελευθερωμένοι με έναν Έλληνα προπονητή. Είναι εντελώς ανθρώπινο. Εγώ έχω μεγάλη εμπειρία και μπορώ να προσαρμόζομαι σε κάθε αλλαγή προπονητή. Ο κύριος Τεν Κάτε με βοήθησε να προσαρμοστώ εντός κι εκτός γηπέδων. Ο νέος κόουτς είναι πιο ήρεμος.”

Ο Γάλλος πιστεύει ότι θα βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

“Φέτος έχουμε πολύ καλή ομάδα και πολύ καλό σύνολο. Είναι μεγάλη μας ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτή είναι η σκέψη μας.”

Μίλησε και για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μπορντό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

“Ξέρω καλά τις δύο ομάδες. Τους αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο. Πιστεύω πως στο τέλος η Μπορντό θα προκριθεί. Δεν θέλω να κάνω εχθρούς (γέλια). Η Μπορντό είναι ολοκληρωμένη ομάδα. Έχει τερματοφύλακα τον Σεντρίκ Καρασό, με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί, διαθέτει πολύ δυνατή γραμμή με κορυφαίο τον Γκορκίφ και έναν πολύ καλό επιθετικό όπως ο Σαμάκ.”

Ο Σισέ γνωρίζει καλά τον Χατέμ Μπεν Αρφά ο οποίος είναι μετεγγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

“Δεν θέλω να φανώ υπερβολικός και να τον πω Μέσι της Γαλλίας, όμως είναι ένας παίκτης με μεγάλη ποιότητα που έχει ανάγκη να παίξει, κάτι που δεν κατάφερε στη Μαρσέιγ και τη Λιόν. Χρειάζεται να ωριμάσει. Πιστεύω πως αν φύγει από τη Γαλλία, το πιθανότερο είναι να πάει σε ένα πρωτάθλημα σαν το αγγλικό. Θα μου προκαλούσε μεγάλη έκπληξη αν ερχόταν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε