Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Σισέ: “Θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για τη νίκη”

Ο Τζιμπρίλ Σισέ και ο Σεμπαστιάν Λέτο, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κούραση θα μπεί στην άκρη, για να κάνουν το καλύτερο δυνατό στα φιλικά του Τορόντο, δήλωσαν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Σεμπαστιάν Λέτο.

“Είναι τιμή για μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να κερδίσουμε το ματς, κάτι που είναι δύσκολο καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα», είπε ο Γάλλος επιθετικός, στην “Toronto Sun”,  για το πρώτο φιλικό παιχνίδι με την Ίντερ.

Το άλλο φιλικό που θα δώσουν οι “πράσινοι” θα είναι με τη Μίλαν.

Στους οπαδούς του Παναθηναϊκού στον Καναδά και τι αναμένει εκεί, μίλησε ο Σεμπαστιάν Λέτο: “Είναι πολύ δύσκολο, θα είμαστε κουρασμένοι από το ταξίδι, αλλά θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε για το ματς. Ξέρω ότι έχουμε πολλούς Έλληνες οπαδούς στο Τορόντο. Είναι πολύ σημαντικό για αυτούς να μας δουν. Πιστεύω ότι υπάρχουν Έλληνες οπαδοί παντού. Είμαι από την Αργεντινή και υπάρχουν και εκεί Έλληνες οπαδοί της ομάδας μου”, δήλωσε.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε το πρωί για τον Καναδά.

Η αποστολή: Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Βύντρα, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Καντέ, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σιμάο, Δημούτσος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Γκοβού, Σισέ, Πετρόπουλος, Μαυρίας.
Στον Καναδά θα ενσωματωθεί στην αποστολή ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε