Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Σισέ: Τώρα το “βούλωσαν”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι, Τζιμπρίλ Σισέ, εμφανίστηκε ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα και δήλωσε ότι τα γκολ που σημείωσε και η νίκη ήταν η απάντηση σε όλους.

“Ήταν μία μεγάλη νίκη σήμερα. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε. Ήμασταν στους τέσσερις βαθμούς και θέλαμε να μειώσουμε. Πήραμε τη νίκη και είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ αγχωμένοι και πιεσμένοι επειδή έπρεπε να κερδίσουμε και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο αγριεμένοι και θυμωμένοι και κερδίσαμε.”

Το καλύτερο όμως το είπε στη συνέχεια ο Σισέ: Όλοι έχουν αρχίσει να μιλάνε και κάποιος έπρεπε να κλείσει στόματα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον κόσμο.”

Όσον αφορά στα πρωτοσέλιδα των οπαδικών εφημερίδων: 

“Πρέπει να σέβονται κάποια πράγματα. Πρώτη φορά στην ζωή μου είδα τέτοια πράγματα. Ήταν απαράδεκτα. Ειδικά το εξώφυλλο με Βύντρα και Μιραλάς. Τώρα το βούλωσαν. Πρέπει να μάθουν να δουλεύουν. Σημασία έχει ποιος θα είναι πρώτος στο τέλος και όχι στις πέντε-έξι πρώτες αγωνιστικές. Εμείς πέρυσι ήμασταν πρώτοι αλλά δεν μιλήσαμε ποτέ απαξιωτικά για αυτούς.”
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε