Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σισέ για πάντα στον ΠΑΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο ποδοσφαιρικός παράδεισος του Τζιμπρίλ Σισέ λέγεται Παναθηναϊκός και ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους “πράσινους”.

Μεγαλώνει το χάσμα Βαρδινογιάννη-Πατέρα

Μέσω των δηλώσεων του μάνατζερ του Τζιμπρίλ Σισέ σε γαλλική ιστοσελίδα έγινε για ακόμα μία φορά κατανοητό πως ο Γάλλος αισθάνεται πανευτυχής στην χώρα μας. Ο Παναθηναϊκός και το ελληνικό πρωτάθλημα έκαναν τον Σισέ να νιώσει και πάλι σταρ. Μετά από μέτριες χρονιές σε Μαρσέιγ και Σάντερλαντ φέτος έχει πετύχει 29 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Τέτοια συγκομιδή στην καριέρα του είχε να επιδείξει από το ξεκίνημα του στην Οσέρ.

 
Ο Σισέ είναι παίκτης κλάσης, επιθετικός με αυτοπεποίθηση και εμβέλεια παγκόσμιου επιπέδου και ήταν θέμα χρόνου να πατήσει και πάλι γερά στα πόδια του. Ο Παναθηναϊκός τον βοήθησε στον μέγιστο βαθμό και αυτό ο Γάλλος δεν το ξεχνά. Όπως επίσης δεν ξεχνά ότι με το “τριφύλλι” στο στήθος επέστρεψε στην Εθνική Γαλλίας στο φιλικό με την Ισπανία και είναι τώρα υποψήφιος για μία θέση στην αποστολή του Μουντιάλ. Ξέρει ότι στην Αγγλία ή στην Γαλλία δεν είναι τόσο εύκολο να κάνει αυτά που κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε βεβαίως εκεί θα έχει την ίδια αντιμετώπιση.
 
Οι φίλοι των “πρασίνων” τον αντιμετωπίζουν σαν Θεό. Τον αποθεώνουν σε κάθε ευκαιρία και του δείχνουν πόσο σημαντικός είναι. Του δίνουν αυτοπεποίθηση. Ο ίδιος φροντίζει να τους ανταποδίδει την αγάπη και απολαμβάνει να τους κάνει χαρούμενος.
 
Ο Σισέ έχει τα πάντα στην Ελλάδα. Το ξέρει, το εκτιμά και δεν προτίθεται να τα αφήσει ακόμα και αν έρθει κάποια καλύτερη οικονομικά πρόταση για τον ίδιο. Το συμβόλαιο ολοκληρώνεται σε τρία χρόνια και ο Σισέ υποστηρίζει πως θα το εξαντλήσει, ενώ υπόσχεται ισάριθμα πρωταθλήματα. Και τις υποσχέσεις του συνήθως τις κρατάει…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε