Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Σισέ κερνάει, “Πετρό” πίνει

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με δύο ασίστ του Γάλλου και δύο γκολ του Έλληνα επιθετικού ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις επιτυχίες, επικρατώντας με 3-1 του Ηρακλή στο “Καυτανζόγλειο”. Π. Γιαννακόπουλος: “Θα βάλω λεφτά”. Δείτε το βίντεο.

 
Το LIVE του αγώνα
 
Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν ιδανικά το ματς. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Σισέ ελευθερώθηκε με καταπληκτική προσπάθεια από τον Παπαστεριανό και σέρβιρε στο κεφάλι του Πετρόπουλου, ο οποίος από κοντά νίκησε τον Ελευθερόπουλο. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα. Στο 8΄ο Μάρα πλάσαρε πάνω από τον Τζόρβα όμως ο Σαριέγκι πρόλαβε πάνω στην γραμμή και απομάκρυνε. Οι “πράσινοι” διατήρησαν τα ηνία μέχρι το ημίωρο και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο κορυφαίος του Ηρακλή, Επαλέ. Ο Καμερουνέζος έδωσε την ασίστ στον Μαχόπ για το 1-1 στο 35΄, ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ηττήθηκε από τον Τζόρβα στο τετ α τετ.
 
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όπως και το πρώτο. Κούρσα Σισέ πάσα πάρε-βάλε στον Πετρόπουλο και 1-2 στο 50ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν τον έλεγχο στην μεσαία γραμμή δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαιτέρα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ είχαν και μεγάλα κενά στην άμυνα.
 
Ένα από αυτά εκμεταλλεύτηκε ξανά ο Τζιμπρίλ Σισέ στο 83΄αναγκάζοντας τον Ελευθερόπουλο να απομακρύνει δύσκολα και να δώσει την ευκαιρία στον επερχόμενο Χριστοδουλόπουλο να γράψει το τελικό 1-3.
 
Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη για τους “πράσινους” μετά από τρία παιχνίδια.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε