Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σισέ:Δεν είμαι νεκρός

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Αποφασισμένος να κάνει ο,τι περνά από το χέρι του για να βρεθεί στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, δήλωσε για μια ακόμη φορά, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο Σισέ μιλά για την επιθυμία του να ταξιδέψει στο Μουντιάλ. Η επιστροφή του Γάλλου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, συνεχίζει να προσελκύει το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ και ο παίκτης για μια ακόμη φορά δεν άφησε την ευκαιρία να χαθεί: “Είμαι πεινασμένος. Θέλω να αποδείξω ότι δεν είμαι νεκρός”, δήλωσε στο Eurosport. 

“Η παρουσία μου στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ν. Αφρικής περνάει μέσα από τις εμφανίσεις μου με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, αλλά κυρίως στο Europa League. Η κλήση στον αγώνα με την Ισπανία μου δίνει περισσότερη χαρά και αυτοπεποίθηση. Θα μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα, αλλά τα πήγα καλά. Έδωσα το μάξιμουμ που είχα να προσφέρω. Η Ν. Αφρική είναι ακόμη μακριά. Προσπάθησα να φέρω λίγη φρεσκάδα, λίγη ταχύτητα. Αυτό είναι το στυλ μου, ξέρω τι μπορώ να προσφέρω”, συμπλήρωσε ο 29χρονος Γάλλος φορ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε