Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σισέ:”Η ομάδα έχει διάθεση, ταλέντο και φοβερό κλίμα”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, εξέφρασε την πεποίθηση ότι φέτος οι κακές στιγμές στους “πράσινους” θα είναι λίγες. “Η δουλειά μας θα βγεί στο γήπεδο”.

Για την άρτια προετοιμασία των “πρασίνων”, τα δυνατά φιλικά με την Ίντερ και την Μίλαν, αλλά και την ατμόσφαιρα μέσα στην ομάδα, έκανε λόγο στο blog  του, ο Τζιμπρίλ Σισέ.

“Έχουμε πολύ καλή ομάδα και δεν περίμενα τα φιλικά με την Ίντερ και τη Μίλαν για να το πω. Αυτοί οι παίκτες που είναι στην ομάδα κατέκτησαν πέρυσι το πρωτάθλημα και το κύπελλο και όχι μόνο παρέμειναν όλοι και αυτή τη χρονιά, αλλά παράλληλα ενισχύθηκε κι άλλο η ομάδα. Πώς να μην είμαι αισιόδοξος ότι θα κάνουμε μεγάλα πράγματα φέτος;”, έγραψε ο Γάλλος με ενθουσιασμό.

“Πιστεύουμε στις επιτυχίες”

Ο Σισέ, παρέθεσε και τα στοιχεία που συγκεντρώνει η ομάδα και τον κάνουν να αισιοδοξεί, για σπουδαίες ημέρες: 

“Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και αν συμπληρώσετε ότι υπάρχει φοβερή διάθεση και κλίμα που σπάνια συναντάς σε ομάδα, μας κάνει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε επιτυχίες ανάλογες με τις περυσινές κι ακόμα μεγαλύτερες. Το Champions League δίνει μεγάλο κίνητρο σε όλους μας για να επαναλάβουμε νίκες όπως αυτές με τη Ρόμα και την Ίντερ, που ξέρω πόσο περήφανους κάνουν τους οπαδούς μας”, τόνισε.

“Δουλειά υψηλού επιπέδου”

Στη συνέχεια, ο Σισέ στάθηκε στο έργο του Νίκου Νιόπλια στις προπονήσεις και το ταξίδι στις ΗΠΑ:

“Θέλω να σας διαβεβαιώσω επειδή δεν παρακολουθείτε τις προπονήσεις και την προετοιμασία μας, ότι όλο το τιμ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Πραγματικά επαγγελματική. Εκτιμώ πολύ το έργο και του προπονητή και του νέου μας γυμναστή και νομίζω πως θα μας βγει στο γήπεδο”.

“Το ταξίδι στις ΗΠΑ ήταν μακρύ και κουραστικό, όμως είχε πολλά οφέλη για εμάς. Είναι σημαντικό να βλέπουμε από κοντά πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος στον οποίο αγωνιζόμαστε. Είμαστε δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα αλλά παντού υπάρχουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που έχουν μεγάλη αγάπη και δίψα για την ομάδα. Αυτή η νίκη επί της Ίντερ ήταν αφιερωμένη σε εκείνους διότι δεν μας βλέπουν κάθε μέρα”!

Τέλος, ο Σισέ υπογράμμισε ότι από εδώ και πέρα η προετοιμασία μπαίνει στο τελικό στάδιο, με στόχο να βρεθεί ο ρυθμός και φυσικά να ενσωματωθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε