Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκάει η “βόμβα” – Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Σισέ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η προσφορά του Παναθηναϊκού ικανοποίησε τον Τζιμπρίλ Σισέ ο οποίος διεμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν λίγο υπομονή μέχρι να διευθετήσει κάποια θέματα με την ΚΠΡ.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να μην υπάρχουν πολλά χρήματα, όμως η αγάπη του Τζιμπρίλ Σισέ για το τριφύλλι φέρνει τον Γάλλο επιθετικό μια “ανάσα” από την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Η πρόταση των 700.000. ευρώ που μάζεψαν οι μέτοχοι και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έγινε δεκτή από τον Σισέ, ο οποίος είπε στους ανθρώπους της ομάδας να περιμένουν λίγο ώστε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την ΚΠΡ.

Ο άνθρωπος που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο νταμπλ το 2010 μετράει μέρες στο Λονδίνο καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ρέντναπ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Σισέ θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες της ΚΠΡ στην οποία θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος. Αν δεν τα καταφέρει και οι Λονδρέζοι τον δώσουν δανεικό θα πρέπει να καλύψουν το υπόλοιπο του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Σισέ στους «πράσινους».

Είναι γεγονός πως ο Τζιμπρίλ Σισέ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στην Ελλάδα και πλέον όλα εξαρτώνται από τον ίδιο.

Μήνυση Κωνσταντίνου σε Τσάκα – Η αστυνομία τον αναζητεί

Εμπλοκή στο “διαζύγιο” Παναθηναϊκού–Μπουμσόνγκ – Προχωρά…με Λέτο και Βύντρα

Το “αντίο” του Λέτο: Για πάντα στην καρδιά μου!(VIDEO)

Κόλπο γκρόσο με Σισέ στον Παναθηναϊκό!

Τέλος ο Λέτο από τον Παναθηναϊκό!

Κουίνσι: Ήθελα απλά να εξηγήσω στους οπαδούς κάποια πράγματα

Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς με Πλατανιά και οπαδούς ο Παναθηναϊκούς

Ζητάει τα…ρέστα ο Τσάκας και επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε