Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκέφτεται από τώρα τα…μπουζούκια!

Στιγμιότυπο από το γλέντι του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σεμπαστιάν Λέτο δήλωσε ότι αν ο Παναθηναϊκός κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα…θα χορέψει στα μπουζούκια!

Ο 24χρονος τόνισε ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι “πράσινοι” είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και δήλωσε κατενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Εντυπωσιακή αρχή για ΠΑΟ

“Πάντα ο Παναθηναϊκός παίζει για το πρωτάθλημα και στόχος του είναι να το κατακτά. Δουλεύουμε για να έχουμε μία καλή χρονιά φέτος και αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτή η χρονιά είναι πολύ σημαντική γιατί θα παίξω στο Champions League. Εχω την ευκαιρία. Αυτό είναι σημαντικό και για μένα και για τον Παναθηναϊκό”, είπε.

Ο Λέτο απάντησε και στα όσα ακούγονται για το ενδιαφέρον της πορτογαλικής Μπενφίκα. “Δεν ξέρω τίποτα. Είμαι απόλυτα στγκεντρωμένος στον Παναθηναϊκό”, κατεληξε.

Κλέιτον: “Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκου”

Το όνομα του Σίλβα Κλέιτον έχει συνδεθεί έντονα τον τελευταίο καιρό με την Βάσκο, αλλά ο ίδιος τονίζει ότι είναι θέμα θέλησης, τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του ίδιου η παραμονή του στον σύλλογο.

“Γενικά θα πρέπει να είμαι έτοιμος για ότι και αν συμβεί. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και έχω δύο χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και πρέπει να τα δώσω όλα για αυτή την ομάδα. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο για αυτό και είμαι εδώ”, δήλωσε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε