Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκέψεις… απεμπλοκής Βαρδινογιάννη και επιστροφής “Σαλπι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έτοιμος να πουλήσει το σύνολο το μετοχών του στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος των “πρασίνων” σε περίπτωση που βρεθεί επιχειρηματίας που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Σκέψεις επιστροφής από Σαλπιγγίδη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Sportday”, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει πάρει την απόφαση να μην εμπλακεί ενεργά με τη διοίκηση των «πρασίνων» στο μέλλον και το μόνο που αναμένεται από την πλευρά του είναι να ενισχύσει οικονομικά το σύλλογο με κάποιο χρηματικό ποσό, ανάλογο με εκείνο που θα βάλουν οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά, λένε πως “… δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να αλλάξει απόφαση. Δεν πρόκειται να διοικήσει ούτε να ασχοληθεί ξανά διοικητικά με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνεισφέρει οικονομικά σε μια ΑΜΚ”.
Αν τελικά δεν μπουν λεφτά από τους υπόλοιπους μετόχους στην ΑΜΚ τότε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα βάλει κάποια χρήματα, αλλά δεν θα διοικήσει και δεν θα ανακατευτεί καθόλου στις επιλογές τεχνικού διευθυντή και προπονητή, ενώ δεν θα συμμετάσχει και στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.
Όσον αφορά τις μετοχές του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι ανοικτός σε κάθε ενδεχόμενο και φέρεται να συζητά και για μεταβίβαση όλου του πακέτου μετοχών του και όχι μόνο του 25%, αρκεί να υπάρξει επιχειρηματίας να βγει μπροστά και να αναλάβει τα τρέχοντα έξοδα της ομάδας.
 
Σκέψεις επιστροφής “Σάλπι”
Η επιστροφή του στην Τούμπα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό -σίγουρα- δεν ήταν κάτι το εύκολο.
Στο τελευταίο ματς της σεζόν, στην «πεντάρα» επί του Ολυμπιακού Βόλου, οι «ασπρόμαυροι» οπαδοί σήκωσαν πανό το οποίο έγραφε: «να πας σε αυτούς που χειροκροτάς», και αναφερόταν φυσικά στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
Αυτό στενοχώρησε ιδιαίτερα τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, που σκέφτεται να φύγει απ’ την ομάδα. Σύμφωνα με το “Goal”, στον Παναθηναϊκό βλέπουν με καλό μάτι μία τέτοια εξέλιξη, αφού θα ήθελαν την επιστροφή του στην ομάδα, ενώ και ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει θετική άποψη για τον “Σάλπι”.
Πάντως το συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα επιθετικού με τον ΠΑΟΚ έχει ισχύ για άλλα τρία χρόνια, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολη την φυγή του για άλλη ελληνική ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε