Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Σκέψεις για Γκέκα στην ΑΕΚ – “Κώλυμα” για Κλωναρίδη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Την επιθετική ενίσχυση της ΑΕΚ με την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού σκέφτονται στην Ένωση, σε περίπτωση που προχωρήσει το deal με Βιντιάδη. Η επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη θα ήταν μια καλή λύση για την ΑΕΚ, που πρέπει ωστόσο… να την ξεχάσει.

Στην ΑΕΚ θεωρούν πως ο Γκέκας είναι ιδανική περίπτωση για την αδύναμη επιθετική της γραμμή, όπως αναφέρει και η εφημερίδα “Sportday”, ωστόσο όλα εξαρτώνται από την πορεία του deal με τον Βιντιάδη, το οποίο δεν προχωράει ιδιαίτερα γρήγορα.

Για την θέση του φορ έχουν ακουστεί επίσης τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζιου (έχει διαβεβαιώσει πως τον Ιανουάριο μπορεί να μείνει ελεύθερος) και Στέλιου Βασιλείου (παρακολουθείται στενά), ενώ στη λίστα των επιθετικών είναι και αυτό του Απόστολου Βέλλιου αλλά είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αφήσει την Έβερτον για να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Βέβαια, να θυμίσουμε πως στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν γηγενή ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών. Οπότε, φαβορί δείχνει η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη. Εδώ κάπου έρχεται να μπει το όνομα του Βασίλη Πλιάτσικα, του οποίου το συμβόλαιο με την Σάλκε τελειώνει το καλοκαίρι και έχει προταθεί.

Τέλος, για την Ένωση ακούγεται και το όνομα του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δεν παίζει και πολύ στην Λιλ και για αυτό στην ΑΕΚ ορέγονται την επιστροφή του.

Ωστόσο, ο δανεισμός του μοιάζει αδύνατο να προχωρήσει. Ο παίκτης θα μπορούσε να επιστρέψει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού είναι κάτω των 24 ετών. Ο ίδιος, όμως, δεν θέλει να αποκτήσει ελληνική υπηκοότητα. Όπως τόνισε ο Ανδρέας Δημητρέλος με δηλώσεις του στην αθλητική εφημερίδα “Live Sport”, πρόθεση του παίκτη είναι να αγωνιστεί στην Εθνική Βελγίου και αυτόματα η ΑΕΚ τον ξεχνάει, καθώς μπορεί να ενισχυθεί μόνο με γηγενείς παίκτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε