Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σκέψεις για αγωγή κατά Κουκουλάκη κάνει η ΑΕΚ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Έτοιμη να καταθέσει αγωγές και μηνύσεις κατά του Μιχάλη Κουκουλάκη είναι η ΑΕΚ, μετά τη σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ απειλεί με αποχώρηση από τον επόμενο αγώνα που θα αδικηθεί.

Στα άκρα σκέφτεται να φτάσει η ΑΕΚ το θέμα με τον Κουκουλακη. Στη συνάντηση που θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Σοφοκλή Πιλάβιο αναμένεται να ζητήσει την καρατόμηση του διεθνούς ρέφερι αλλά δεν σκοπεύει να μείνει μόνο εκεί.

Υπάρχει η σκέψη να κατατεθεί αγωγή εναντίον του, αλλά και εναντίον της ΚΕΔ και της ΕΠΟ, ενώ δεν αποκλείεται και στο τέλος της σεζόν η Ένωση να κινηθεί δικαστικά για διαφυγόντα κέρδη.

Οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δεν αρκέστηκαν στη συγγνώμη του Μιχάλη Κουκουλάκη και δείχνουν διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους, ενώ δεν αποκλείεται να αξιώσουν 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Ο Σταύρος Αδαμίδης σκοπεύει να τονίσει στον Σοφοκλή Πιλάβιο ότι σε περίπτωση νέας αδικίας εις βάρος της ΑΕΚ θα πάρει την ομάδα και θα αποχωρήσει από τον αγώνα.

ΚΕΔ: Όσοι δεν μπορούν να παραιτηθούν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε