Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Σκληρή ανακοίνωση απ΄τον ΠΑΟΚ: “Διάλεξαν λάθος αντίπαλο”

Την πρόθεση του “να ηγηθεί του αγώνα για την κατάρρευση ενός σάπιου συστήματος” εξέφρασε ο ΠΑΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τα μεσάνυχτα και στην οποία τονίζει πως ο δικέφαλος “δεν περιμένει να…διδαχθεί ήθος από κανέναν”.

 Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενη το ολοένα και πιο έντονο συναίσθημα της αγανάκτησης, διαβεβαιώνει πως στέκεται δίπλα στον κόσμο της και στο πλευρό κάθε υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου στην προσπάθεια εξυγίανσης του βρώμικου κόσμου του ποδοσφαίρου.

Τη στιγμή που το σύστημα θεωρεί πως μπορεί να κάμψει τις αντιστάσεις μας με κατάπτυστες τιμωρίες, ο ΠΑΟΚ, μαζί με τον κόσμο του, οφείλει να υψώσει το τεράστιο ανάστημά του απέναντι στα αναλώσιμα πιόνια που έχουν μάθει απλώς να κάνουν τη «δουλειά» τους.

Το διαίρει και βασίλευε πρέπει να σταματήσει. Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως ο ρόλος του είναι να ηγηθεί του αγώνα για την κατάρρευση ενός σάπιου συστήματος, το οποίο έχει διαβρώσει το άθλημα. Καταλαβαίνει πως όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον κοινό στόχο. Γιατί η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος του. Οσοι σχεδιάζουν πόλεμο εναντίον του ΠΑΟΚ, πρέπει να γνωρίζουν πως διάλεξαν τον λάθος αντίπαλο.

Και για να προλάβουμε τις προβλέψιμες αντιδράσεις συγκεκριμένων «αντικειμενικών», «ανεξάρτητων» μέσων που ζουν από non paper, να σας ενημερώσουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος που τάσσεται υπέρ της ισονομίας. Της τιμωρίας επιλήψιμων πράξεων. Και των δικών του. Αρκεί να μην καταστρατηγούν τους κανόνες, τις αρχές τις δικαιοσύνης, τη λογική.

Ο ΠΑΟΚ δεν περιμένει να… διδαχθεί ήθος από κανέναν. Είναι έτοιμος μαζί με τον κόσμο του να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Γεωργιάδης: Εξοργιστική απόφαση το -3

“Ξε-τιμωρήθηκε” ο ΠΑΟΚ! Ξέσπασμα με 3αρα στον Ατρόμητο

Νέα δίωξη κατά Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ – Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών!


Tα 4 δάχτυλα του Κουτρουμπή στον Ινσαουράλδε (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε