Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκληρό… καρύδι η Θέλτα! Με γκολάρα “γλίτωσε” η Ρεάλ [vids]

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League ζόρισε… απίστευτα τη Ρεάλ μέσα στο “Μπερναμπέου”, αλλά οι Μαδριλένοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1 χάρις το υπέροχο -σε εκτέλεση- γκολ του Κρος.

Η Θέλτα κατάφερε να τρομάξει τη Ρεάλ Μαδρίτης και… τον Παναθηναϊκό. Η αντίπαλος του “τριφυλλιού” στο Europa League έδειξε “δεμένο” και δυσκολοκατάβλητο σύνολο, έβαλε πολύ δύσκολα στους μερένγγες”, ωστόσο ένα γκολ του Κρόος στο 81’ έσωσε την… παρτίδα για την ομάδα τού Ζινεντίν Ζιντάν!

Ρονάλντο δεν υπήρχε ούτε αυτή την αγωνιστική, όπως και Καρίμ Μπενζεμά. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο μετά από μία αρχική πίεση 20 λεπτών, οι Γαλιθιάνοι πήραν τα “ηνία” και δεν φοβήθηκαν να ανοιχτούν.

Τελικά, η αντίσταση των φιλοξενούμενων κάμφθηκε στο 60′, όταν ο Μοράτα άνοιξε το σκορ. Ο Ισπανός επιθετικός είχε λίγο αργότερα και δοκάρι. Στο 67′, όμως, ένα λάθος της άμυνας και ένα εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής του Φαμπιάν Ορεγιάνα νίκησε τον -εκτός θέσης- Κασίγια και έκανε το 1-1.

Το ματς κύλησε σε πολύ καλό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω. Λυτρωτής για τη Ρεάλ ήταν τελικά ο Τόνι Κρος, που με πανέμορφο πλασέ από τα 25 μέτρα έδωσε τη λύση στο 81′ και τη νίκη στους Μαδριλένους.

Μηδέν στα δύο για τη Βαλένθια στο ξεκίνημα της περιόδου. Οι «νυχτερίδες» ηττήθηκαν και στην έδρα της Εϊμπάρ (0-1), ενώ η Σοσιεδάδ πέτυχε την πρώτη εφετινή της νίκη στην Παμπλόνα, με 2-0 επί της Οσασούνα.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 2ης αγωνιστικής:
Μπέτις-Λα Κορούνια 0-0
Εσπανιόλ-Μάλαγα 2-2
(28′,61′ Μορένο-67’Γιορέντε, 89′ Τσαρλς)
Οσασούνα-Σοσιεδάδ 0-2
(45΄+2 Χουάνμι, 81΄αυτ. Γκαρσία)
Εϊμπάρ-Βαλένθια 1-0
(62΄ Λεόν)
Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα 2-1
(60΄ Μοράτα, 81΄ Κρόος – 67΄ Ορεγιάνα)

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε