Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Σκληρό πόκερ για Νενέ

Η Μονακό αρνήθηκε δύο προτάσεις του Ολυμπιακού στα 3 και 3,5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Νενέ, όμως εκτιμάται πως αν οι “ερυθρόλευκοι” ανεβούν στα 4 η μεταγραφή θα κλείσει. Καθοριστική μέρα και για τους Ιμπαγάσα, Καμορανέζι.

Πρόταση για τον Βραζιλιάνο άσο έχει καταθέσει και η Παρί Σε Ζερμέν, η οποία φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ όμως οι Μονεγάσκοι δεν θέλουν να δώσουν τον Νενέ σε ανταγωνίστρια ομάδα για 500.000 ευρώ. Αυτό που επικαλέστηκε η γαλλική ομάδα μετά την δεύτερη προσφορά του Ολυμπιακού είναι πως έχει πρόταση από την Τουρκία της τάξης των 5 εκατ. ευρώ.
 
Το συνολικό κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 14 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον 28χρονο παίκτη για συμβόλαιο τριών ετών, με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.
 
Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας οι Πειραιώτες αναμένεται να έρθουν σε επαφή με τους εκπρόσωπους του Αριέλ Ιμπαγάσα. Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ και στον Ολυμπιακό θέλουν να κινηθούν γρήγορα για την απόκτησή του. Ο 33χρονος μέσος ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι του προσφέρουν συμβόλαιο για ένα έτος με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα. Ωστόσο, ο Ιμπαγάσα θέλει κλειστό διετές συμβόλαιο. Όσον αφορά τον Μάουρο Καμορανέζι, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι έχουν “έτοιμη” τη μεταγραφή του Αργεντινού με το ιταλικό διαβατήριο. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τη διοίκηση και εκτιμάται ότι σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε