Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκόκο: Δύναμη παιδιά, η ΑΕΚ είμαστε!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Νάτσο Σκόκο, μεγάλος πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο γκολ στην τελευταία νίκη της ΑΕΚ στην έδρα του Ολυμπιακού στέλνει το δικό του μήνυμά στους παίκτες και τους φιλάθλους της Ένωσης

 Το Enwsi.gr επικοινώνησε το απόγευμα του Σαββάτου, παραμονή του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός με τον Αργεντινό άσο, ο οποίος αρχικά σχολίασε την εκπληκτική του εμφάνιση και τα δύο υπέροχα γκολ μέσα στο “σπίτι” των “ερυθρόλευκων”.

«Πάντα θα θυμάμαι την απερίγραπτη χαρά των οπαδών της ομάδας, όπως και την απίστευτη υποδοχή όταν φτάσαμε στο ξενοδοχείο, μετά το παιχνίδι. Η ΑΕΚ, ιστορικά, είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και πρέπει να παίξει αυτό το παιχνίδι με νοοτροπία μεγάλης ομάδας. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κερδίζει ένα παιχνίδι πριν αυτό αρχίσει«, ήταν το πρώτο σχόλιο του Νάτσο Σκόκο στο enwsi.gr.

Ο Αργεντινός έδειξε ενήμερος για την ώρα διεξαγωγής του ντέρμπι και θέλησε να στείλει το μήνυμά του τόσο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στο «Γ. Καραϊσκάκης», όσο και στον κόσμο της ομάδας:

«Στους οπαδούς της ΑΕΚ θέλω να ζητήσω να είναι δίπλα στην ομάδα, όπως κάνουν πάντα. Οι παίκτες χρειάζονται τώρα τη στήριξή τους, περισσότερο από ποτέ. Η ώρα διεξαγωγής του αγώνα ευτυχώς μου επιτρέπει να το παρακολουθήσω κι εγώ μέσω δορυφόρου. Γι’ αυτό και θέλω να πω στους παίκτες: «Δύναμη παιδιά. Η ΑΕΚ είμαστε».

Διαβάστε ακόμα…

Με εκπλήξεις και απουσίες στο Φάληρο η ΑΕΚ

Τρέχει να… προλάβει τη Βέροια ο Πετρόπουλος

Ερυθρόλευκη… καταιγίδα – Ο Ολυμπιακός Κ-20 “σκόρπισε” την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε