Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σκόκο: “Εμείς ευθυνόμαστε για όλα”

"Hγετική" ομιλία του Σκόκο προς τους συμπαίκτες του, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O Αργεντινός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, τόνισε ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα και να μπεί τέλος στην σημερινή εικόνα της.

“Δεν έχουμε νοοτροπία νικητή στην ομάδα και δεν μπορώ να το δικαιολογήσω σε καμία περίπτωση. Αυτό που συμβαίνει αρκετό καιρό τώρα δεν έχει δικαιολογία και οφείλεται στη δική μας λανθασμένη νοοτροπία. Πιο συγκεκριμένα, σε εκείνους που έχουν αυτή τη λάθος σκέψη και νοοτροπία”, είπε στους συμπαίκτες του ο Νάτσο Σκόκο, ο οποίος πήρε τη “σκυτάλη” από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Χιμένεθ: Όποιος δεν θέλει και δεν μπορεί είναι τελειωμένος – Τραυματίστηκε και ο Μπλάνκο

Στη συνέχεια, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα, λέγοντας ότι η εικόνα της ομάδας δείχνει έναν “συμβιβασμό” με τα στραβά αποτελέσματα.

“Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υπάρχουν κάποια ματς όπου το αποτέλεσμα στραβώνει και εμείς δεν κάνουμε απολύτως τίποτα για να αλλάξουμε την κατάσταση, δείχνουμε να συμβιβαζόμαστε με το αποτέλεσμα και τέλος. Αυτό είναι άσχημο όταν συμβαίνει. Είναι σαν να μην πιστεύουμε στην αξία μας, στον εαυτό μας και αυτό δεν αρμόζει πρώτα από όλα σε εμάς τους ίδιους και μετά στην ομάδα”, υπογράμμισε.

Το λόγο πήρε και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος είπε ότι πρέπει να μπεί ένα τέλος στην υπάρχουσα νοοτροπία. “Πρέπει κάποιοι από εσάς να καταλάβετε σε ποιά ομάδα βρίσκεστε. Ελπίζω να το καταλάβετε σύντομα. Το Σάββατο έχουμε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε