Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκόκο: Τα ντέρμπι τα παίρνουμε στα άλλα έχουμε πρόβλημα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε παραμονές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη σημασία του αγώνα, την απόδοση του μετά την ανανέωση του συμβολαίου και τη φιλία του με τον Λέτο.

Αφιέρωμα NewsIt: ΠΑΟ vs ΑΕΚ – Μισός αιώνας αθηναϊκά ντέρμπι σε “πράσινη” έδρα

Ο Νάτσο Σκόκο μίλησε στη Nova

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Νομίζω ότι σε αυτά τα ντέρμπι πρέπει, όχι μόνο οι “μεγάλοι” παίκτες, αλλά όλοι, να αγωνίζονται όσο γίνεται καλύτερα. Προσωπικά πάντως πιστεύω ότι το πρόβλημά μας δεν είναι σε αυτά τα παιχνίδια. Αυτό άλλωστε το έχουμε δείξει. Το θέμα είναι να δείχνουμε την ίδια σοβαρότητα και στα υπόλοιπα ματς, αυτά που δεν χαρακτηρίζονται “μεγάλα”.

Είναι από τους αγώνες που περιμένει όλος ο κόσμος. Μιλάμε για ένα ντέρμπι, στο οποίο θέλεις τη νίκη για να δώσεις χαρά στον κόσμο, αφού το περιμένει όλο το χρόνο. Πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι, αν και η νίκη θα μας δώσει απλά τρεις βαθμούς. Δεν έχει καμία σχέση με το ματς που έγινε πριν λίγες μέρες για το κύπελλο. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Η “μάχη” για το κύπελλο ήταν δύο αγώνων, ενώ τώρα είναι μόνο ένας. Ο αντίπαλος πληγώθηκε από το γεγονός ότι αποκλείστηκε, όμως τώρα είναι διαφορετικά. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ξεχάσουμε τι συνέβη στο κύπελλο.”

Για την απόδοση του: “Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να δικαιολογήσω την απόδοσή μου τον τελευταίο καιρό, λόγω του τραυματισμού που είχα. Δε βρίσκομαι σε καλή φάση κι αυτό φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι, στο οποίο η απόδοση μου δεν ήταν η αναμενόμενη. Δουλεύω όμως καθημερινά, πολύ σκληρά γιατί θέλω να το αλλάξω αυτό και πιστεύω ότι κάθε μέρα βελτιώνομαι και αισθάνομαι όλο και καλύτερα.”

Για την κόντρα με τον φίλο του, Σεμπάστιαν Λέτο: Μιλάμε πολύ συχνά, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι πριν το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όταν μπούμε στον αγωνιστικό χώρο ο καθένας θα προσπαθήσει για τη νίκη της ομάδας του. Αυτός θα κάνει τα πάντα για να νικήσει ο Παναθηναϊκός κι εγώ για την ΑΕΚ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά το τέλος του αγώνα.Το μόνο που θέλω να του πω είναι ότι σεβόμαστε κάθε αντίπαλο. Ας νικήσει ο καλύτερος, αλλά ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε