Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκόνδρας: Δεν έχω πρόταση από Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αρχηγός του Ατρόμητου μίλησε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς το πρόσωπο του αλλά και για την ισοπαλία στο “Κλ. Βικελίδης”

Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήθελαν τον Ολυμπιακό να “παγώνει” το θέμα της απόκτησης του Γιάννη Σκόνδρα τον Ιανουάριο, με τον Γιάννη Σκόνδρα να ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε είχε επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σκόνδρας στην εφημερίδα “GOAL NEWS”:

– Για το ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό:
“Δεν με απασχολεί αν με έκοψαν ή το πάγωσαν ή οτιδήποτε άλλο λέγεται. Ξέρω ότι δεν είχα κάποια χειροπιαστή πρόταση. Όταν αυτό συμβεί, θα το συζητήσω και, αν είναι καλή, θα φύγω. Τώρα ανήκω στον Ατρόμητο και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτόν”.

– Για το 1-1 κόντρα στον Άρη στο “Κλ. Βικελίδης”: “Ο βαθμός μας ήταν παλικαρίσιος γιατί παίζαμε με δέκα παίκτες για σχεδόν ένα ημίχρονο. Αν είχαμε σκοράρει νωρίτερα, θα παίρναμε και την νίκη. Πεισμώσαμε και με την αποβολή και γιατί δεν παίζαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο”.

– Για την φάση που η μπάλα χτύπησε στο χέρι του και ο Άρης ζήτησε πέναλτι: “Δεν χτύπησε η μπάλα στο χέρι μου. Ούτε το χρησιμοποίησα για να κοντρολάρω. Ο διαιτητής ήταν τόσο κοντά και αν η μπάλα έβρισκε στο χέρι να είστε σίγουροι ότι θα το έδινε χωρίς δεύτερη σκέψη. Φυσικά δεν είπα ποτέ ότι έκανα παράβαση και απορώ πώς ο Παπαζαχαρίας δήλωσε ότι το παραδέχτηκα κιόλας”.

ΠΑΕ Άρης: Αλλοίωση αποτελέσματος με πεντακαθαρό χέρι!

Ατρόμητος κατά παικτών Άρη: Με ψευτομαγκιές δεν κάνουν καριέρα

Απίστευτες καταγγελίες του Άρη για τον Δασκαλόπουλο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε